Video: EVW HOLDING-CEL MAI MARE SERVICE MULTIMARCĂ DE VEHICULE COMERCIALE ȘI DEPOZIT DE PIESE TRP Recomandat

Video: EVW HOLDING-CEL MAI MARE SERVICE MULTIMARCĂ DE VEHICULE COMERCIALE ȘI DEPOZIT DE PIESE TRP

EVW Holding a inaugurat cel mai mare service multimarcă pentru vehicule comerciale grele și depozit de piese TRP, în cadrul unei ceremonii în data de 19 septembrie 2018.

Noua locație este situată în Pantelimon, județul Ilfov, pe Șoseaua de Centură nr. 48.
Brandul de piese TRP este prezent pe piața din România încă din 2015, când EVW Holding a adus acest concept printr-un proiect pilot demarat la Pitești, care s-a dovedit de succes. Conceptul unic a fost gândit pentru promovarea mai eficientă a brandului TRP în România și pentru formarea în viitor a unei rețele de magazine TRP pe teritoriul țării.
Prin deschiderea acestui depozit și magazin de piese TRP -cel mai mare în prezent din rețeaua de peste 100 de locații TRP din lume- se confirmă poziționarea și aprecierea acestui brand pe piața românească.
"Noi, în România, am investit în această clădire 2,7 milioane de euro. Dacă vorbim și despre echipamente și despre stocul de piese de schimb, discutăm despre în jur de 3,3 - 3,4 - 3,5 milioane de euro!", a declarat Ad Van Wijk, fondatorul EVW Holding.
"Deschiderea unui nou punct de lucru din rețeaua EVW Holding vine ca o măsură firească, cerută de către piață. Parcul auto din România crește pe fiecare an. Statisticile spun că el are șanse foarte mari să se dezvolte în continuare dar, nu în ultimul rând, îmbătrânirea parcului auto necesită și dă posibilitatea dezvoltării unui nou punct de lucru, prin care să asigurăm reparații de calitate tuturor mărcilor de camioane. Lucrul este în colaborare cu cei din DAF, care au dezvoltat TRP (Truck Related Parts), care asigură piesele de schimb pentru toate tipurile de remorci și semiremorci, precum și toate tipurile de capete tractor, ale tuturor producătorilor auto. Asta dă posibilitatea EVW Holdingului să ofere servicii de calitate multimarcă pentru toate tipurile de camioane, lucru care, în momentul de față, în România, nu este foarte bine pus la punct.", ne-a spus în exclusivitate Dan Marin, Director Dealer EVW Holding.
Evenimentul s-a bucurat de prezența unor importanți reprezentanți oficiali ai TRP: Evert Kneepkens - Market Development and Intelligence Manager, Jeroen Paijmans -Marketing Director Paccar Parts Europe, Marcel van Liempd -Country Parts Manager PACCAR Parts, Daniele Lenci -International District Parts Manager.

BRANDUL TRP
"Acum mai bine de 20 de ani, DAF a pornit strategia TRP. Practic, aceasta înseamnă că noi am conștientizat că aceia care ne sunt clienți au nevoie de mai mult decât de piese de schimb DAF. Ei au nevoie de piese de schimb și pentru remorci, dar și pentru alte brand-uri de camioane. Așadar, de atunci TRP a crescut enorm și cred că acum suntem al treilea sau al patrulea dintre cei mai mari furnizori independenți de piese de schimb de pe piața europeană. Recent, am extins această strategie și cu magazine TRP și service-uri. Și aici, în București, vedeți unul dintre cele mai drăguțe exemple ale acestei strategii. Aici nu este locul în care vii doar pentru piese de schimb DAF, ci pentru întreaga ta flotă.", ne-a spus în exclusivitate Jeroen Paijmans, Marketing Director Paccar Parts Europe.
La rândul său, Evert Kneepkens - Market Development and Intelligence Manager Paccar Parts ne-a declarat în exclusivitate:"Acest magazin TRP este unic prin sine însuși, dacă te uiți cât de mare este, cât de profesionist este și ce poate oferi. Poate oferi atât piese de schimb, cât și service pentru clienți de toate felurile. Dacă te uiți la conceptul de magazin TRP, acesta este parte a unui mult mai mare concept strategic pe care îl avem ca PACCAR. În prezent, avem deja 70 de operațiuni în Europa și 140 pe glob și creștem într-un ritm susținut. La finalul anului vom avea 80 de magazine operaționale în Europa și 175 la nivel global și creștem în continuare într-un ritm susținut în viitorul apropiat. Deci, este parte a unei mari rețele profesionale la nivel mondial. ".
TRP este brandul multimarcă de piese al DAF. TRP face parte din portofoliul de piese de schimb al PACCAR Inc., alături de brandurile DAF și PACCAR Parts. TRP “Truck and Trailer parts” oferă o gamă largă de piese de înaltă calitate pentru toate mărcile de camioane remorci și semiremorci.
TRP este sinonimul calității. Piesele TRP îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce privește standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fără excepție, testate conform standardelor DAF și supuse unor teste standardizate, efectuate în condiții extreme.
Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule etc.
Toată gama de produse TRP beneficiază, la fel ca piesele originale DAF, de garanție completă pentru 12 luni, unele piese chiar 24 luni. În cazul în care montajul se face în atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF în România), garanția de 12 luni se referă atât la componente cat și la manoperă.

EVW Holding-Truck Center Pantelimon
EVW Holding se poziționează ferm ca un furnizor important de service și întreținere pentru toate mărcile de vehicule comerciale: camioane, autoutilitare, remorci și semiremorci, autocare și autobuze.
Prin deschiderea Truck Center Pantelimon -cel mai mare service multimarcă- EVW Holding acoperă o nevoie semnificativă identificată pe piață. Specializările tehnicienilor includ: diagnoză electrică, mecanică generală, reparații motoare și cutii de viteze, geometrie roți. De asemenea, sunt oferite servicii de spălătorie și ITP.

Date generale construcție
Suprafața totală teren: 17.000 mp
Suprafața construită: 2504 mp
Data începerii construcției: iulie 2017
Data finalizării construcției: septembrie 2018

Date clădire
Suprafețe: magazie=380 mp, birouri=700 mp, showroom=160 mp, zona echipamente service=100 mp, atelier=1.650 mp (3 canale reparații, 1 canal stand ITP, spălătorie).

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping