UN MAN TGX CA NICIUN ALTUL

UN MAN TGX CA NICIUN ALTUL

• Vopsea specială din argint titan și un leu ca design special • Iluminat puternic • Interiorul din piele naturală este căptușit în negru și bej • Leul și logo-ul albastru proeminent pe locul de dormit • Cea mai puternică versiune MAN TGX, cu 640 CP •

Puterea pură și emoția leului! MAN Truck&Bus demonstrează cum puteți rafina un cap tractor cu remorcă MAN TGX 18.640 în interior și în exterior.

Puterea pură a leului se extinde peste cabina XXL de argint a lui MAN TGX 18.640: leul urlând imortalizat pe ambele părți. Ghearele leului au lăsat urme pe panoul lateral și, la o inspecție mai atentă, dezvăluie puterea leului: 640 CP.
Titanul de argint domină exteriorul vehiculului, însă acoperă și multe din suprafețele de plastic care sunt păstrate negre în varianta standard.
MAN și designerii de camioane nu s-au oprit la montarea anvelopei largi pe jantele de aluminiu. Ei au montat bare elegante, joase, laterale și înalte, care adaugă emoție modului de iluminat. Conceptul de iluminare, elaborat și frapant, include sistemul de LED-uri de pe acoperiș. Pe timp de noapte, iluminarea conturului evidențiază clar sigla MAN pe grila neagră lucioasă.
Șoferul și copilotul pot urca în cabina XXL prin intermediul treptelor din oțel inoxidabil.
Carcasa de cabină 2018 a MAN TGX oferă o impresie spațială mult mai mare. Acum există foarte mult spațiu între ambele scaune. Frigiderul a dispărut complet sub locul de dormit. Comutatorul rotativ MAN TipMatic a primit o nouă poziție centrală pe tabloul de bord.

Interiorul este o lucrare de artă în negru și bej
Cabina este umplută cu piele naturală bej și negru și cusături elegante. Sunt vizate acoperișul, peretele din spate, ambii pereți laterali, placările interioare ale ușii, sistemul superior al carcasei, incluzând trapele din compartimentul de depozitare si chiar tabloul de bord. Eleganța și luxul pur -dar nu doar pentru ochi. Antreprenorul a proiectat, de asemenea, scaunele și volanul din piele, astfel încât șoferul și copilotul să se așeze confortabil și să poată folosi cu ușurință volanul. De fapt, designerii chiar au brodat leul pe spătar.
Covorașele de piele, iluminate în albastru, sunt elegante.

Tehnologie impresionantă
The Lion este un exemplu impresionant despre modul în care un camion atractiv MAN poate fi îmbunătățit exclusiv și cu multă emoție în strânsă cooperare cu furnizorii de suport din oțel inoxidabil, experții în iluminat și designerii. Cu toate acestea, cheia unui astfel de proiect este furnizată de tehnologia fascinantă a MAN.
În acest caz, un motor cu șase cilindri din seria de motoare D38 cu 640 CP, cu un cuplu puternic de 3000 Nm, asigură performanțele puternice ale motorului în orice situație. Include, de asemenea, MAN TipMatic PROFI, cutia de viteze automată cu 12 trepte, care respectă cerințele de transport pe distanțe lungi specifice industriei. Cu toate acestea -și în plus față de aspectul memorabil- siguranța și eficiența economică sunt factori cheie pe șosea. Având în vedere acest lucru, șoferul este susținut de o varietate de funcții și sisteme: control eficient, cruise control, rocking mod, faruri xenon, lămpi spate cu LED, CDC (Continuous Damping Control), TPM (Tyre Pressure Monitoring), ACC (Adaptive Cruise Control) și LGS (Lane Guard System), sunt doar câteva dintre caracteristicile The Lion.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping