SCHMITZ CARGOBULL: SEMIREMORCA FRIGORIFICĂ S.KO COOL SMART Recomandat

SCHMITZ CARGOBULL: SEMIREMORCA FRIGORIFICĂ S.KO COOL SMART

• Eficient, uniform, robust - noul sistem de distribuție a aerului • Comunicare de înaltă performanță: noul sistem de interfață Cargobull (CIS).• Factor de siguranță: TrailerConnect® KeyPad. • Imprimantă (înregistrator) de temperatură cu funcții noi •

Caracteristici inteligente pentru încărcături păstrate la rece

Semiremorca frigorifică S.KO COOL SMART cu înregistrator digital de temperatură și sistemul telematic TrailerConnect® montate din fabrică au avut lansarea la IAA 2018. De atunci, și-a dovedit eficiența în materie de transporturi cu temperaturi controlate.
Acum, inginerii Schmitz Cargobull au îmbunătățit sistemul de distribuție a aerului pentru o mai mare eficiență, uniformitate și robustețe. Scopul principal al acestor îmbunătățiri a fost acela de a împiedica formarea „cuiburilor de căldură” și de a simplifica manipularea pentru a îmbunătăți eficiența în transportul de zi cu zi.
Acoperitoarea, realizată din material flexibil și rezistent la coliziuni, asigură legătura dintre unitatea de răcire și conducta de aer. Designul flexibil oferă, de asemenea, protecție împotriva deteriorării la coliziuni. Ghidarea direcționată a debitelor primare și secundare în conductele de aer optimizează fluxul și circulația aerului în remorcă.
Dispunerea optimă a conductelor direcționează aerul către partea din spate și înapoi spre față. Această circulație uniformă a aerului în întreaga structură asigură că mărfurile sunt menținute, întotdeauna, la o temperatură corespunzătoare.

Noul sistem de distribuție îmbunătățește eficiența manipulării
Pentru transportul MultiTemp, peretele despărțitor poate fi acum poziționat fără nicio altă intervenție suplimentară. Peretele despărțitor sigilează conductele de aer, distribuind aerul doar în zona frontală până la peretele despărțitor.
Montarea inovatoare a conductelor de aer folosind conexiuni cu eliberare rapidă permite o curățare ușoară și igienică. Fiabilitatea noului sistem de distribuție a aerului a fost confirmată oficial: DEKRA a certificat procedura pentru distribuția uniformă a aerului la încărcare.
De asemenea, este garantată o siguranță fiabilă și eficientă a sarcinii. Grinzile de fixare a sarcinii verticale pot fi poziționate rapid și ușor.

Noul Cargobull Interface System (CIS) asigură o comunicare de înaltă performanță între șofer și remorcă. Unitatea de control CIS oferă trei funcții esențiale:
Servește ca un sistem de monitorizare a bateriei, care oprește consumatorii suplimentari dacă tensiunea unității frigorifice conectate scade sub un nivel specificat. De asemenea, oferă informații proactive portalului web TrailerConnect® și aplicației beUpToDate.
În plus, CIS asigură detectarea unităților cap-tractor. Sistemul folosește algoritmi stocați pentru a recunoaște în mod fiabil ce remorcă este cuplată și la ce cap tractor. Acest lucru asigură că posibilele daune sau chiar infracțiuni pot fi urmărite rapid și fiabil.
Un alt avantaj al recunoașterii cap-tractorului și remorcii este că acest cuplu camion și remorcă nu este gestionat de portal, ci mai degrabă printr-o soluție hardware RFID fără fir. Rezultatul: o cuplare foarte fiabilă pentru camioane și remorci.

TrailerConnect® KeyPad este montat pe peretele din partea stângă în direcția de deplasare și oferă un alt factor de siguranță ridicat. Accesul la bunurile încărcate este posibil doar prin introducerea unui cod PIN. Acest dispozitiv permite utilizatorului să introducă un cod de acces pentru a deschide sau închide ușile, garantând o securitate excelentă pentru transportul de marfă și pentru șofer. Sistemul de blocare al ușilor funcționează pentru toate unitățile de răcire de la toți producătorii.
Opțional, S.KO COOL SMART, cu dispozitivul telematic standard TrailerConnect®, poate fi echipat și cu imprimantă de temperatură (temperature printer). Această imprimantă poate imprima înregistrările de temperatură.
Funcția oferă informații în 21 de limbi și despre ultimele douăsprezece luni. Aceste noi servicii sunt acum disponibile pentru toți clienții cu noua actualizare a imprimantei. Aceasta include configurarea unui istoric al temperaturii din ultimele 12 luni, care poate fi controlat direct prin imprimantă, prin afișajul unității de răcire S.CU sau prin intermediul aplicației beSmart.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.