NOUL ȘEF AL IVECO ROMÂNIA "PLANTEAZĂ PENTRU MÂINE" Recomandat

NOUL ȘEF AL IVECO ROMÂNIA "PLANTEAZĂ PENTRU MÂINE"

Andrei GAGEA, noul Business Director al Iveco România, a participat, pe 7 martie 2020, în Parcul Natural Văcărești, la prima acțiune de plantare de puieți din cadrul proiectului ”România plantează pentru mâine”.

"IVECO a fost și va rămâne un pionier al transporturilor sustenabile. Parteneriatul cu proiectul ”România plantează pentru mâine” este o onoare pentru compania noastră.", se spune într-un comunicat de presă al marelui producător italian de vehicule comerciale.
OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane de euro la cea mai mare inițiativă de împădurire din România finanțată din fonduri private.
1.500.000 de puieți vor fi plantați, în următorii trei ani, în campania ”România plantează pentru mâine”.
Campania se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și șase ONG-uri de mediu.
”România plantează pentru mâine” susține trei obiective din Agenda ONU 2030 pentru Dezvoltare Durabilă.
În cadrul proiectului “România plantează pentru mâine” aproximativ 1.500.000 de puieți vor fi plantați pe 300 de hectare, în următorii trei ani. OMV Petrom, în parteneriat cu ONG-urile și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, invită voluntarii să se înscrie pe platforma www.taraluiandrei.ro, pentru a participa la plantările care vor fi organizate, începând din această primăvară, în 22 de locații. Calendarul și locațiile plantărilor vor putea fi consultate pe www.taraluiandrei.ro.
Încă din anul 2008, OMV Petrom este unul dintre cei mai mari promotori privați ai acțiunilor de plantare, cu peste 700.000 de copaci plantați, pe o suprafață de 140 de hectare, până în prezent. Pădurile au un rol important în absorbția și stocarea dioxidului de carbon (CO2) din atmosferă, de aceea plantarea copacilor ca mod de protejare și păstrare a pădurilor este o soluție cheie, bazată pe natură, pentru a preîntâmpina riscurile ce survin în urma schimbărilor climatice. OMV Petrom își propune să continue campaniile de plantare și în următorii ani.
Acțiunile de plantare se vor derula în parteneriat cu șase ONG-uri: Act for Tomorrow, Mai Mult Verde, Pădurea Copiilor, Plantăm fapte bune în România, Adopta un copac! și Parcul Natural Văcărești.
IVECO ROMÂNIA pune la dispoziția ONG-urilor trei vehicule IVECO DAILY, pe care le vor utiliza în scopul transportului materialelor necesare plantărilor, atât în această primăvară, cât și pentru sezonul de toamnă. Totodată, implică și rețeaua de dealeri, pe care îi invită să participe la acțiunile de plantare din acest an.
Cu ocazia primei acțiuni de plantare, ce a avut loc pe 7 martie 2020, aproape întreaga structură IVECO s-a alăturat plantatorilor, împreună cu noul Business Director pentru România Andrei GAGEA. Andrei se realătură echipei IVECO ROMANIA, având o experiență de 23 de ani în domeniul vânzărilor, marketing-ului și serviciilor post vânzare.
"Ne așteptăm ca la toate acțiunile de plantare din acest an cât mai mulți membri ai rețelei IVECO să susțină acest proiect. Plantările contribuie la captarea dioxidului de carbon, pădurile fiind considerate printre cele mai importante depozite de carbon, făcându-le un element cheie al soluțiilor bazate pe natură pentru combaterea schimbărilor climatice. Se estimează că fiecare copac plantat poate neutraliza, în medie, 5,5 kg dioxid de carbon pe an.", se spune în comunicatul de presă al Iveco România.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.