IVECO - PRODUCȚIA SUSPENDATĂ PENTRU 2 SĂPTĂMÂNI Recomandat

IVECO - PRODUCȚIA SUSPENDATĂ PENTRU 2 SĂPTĂMÂNI

CNH Industrial NV, grupul care produce vehiculele comerciale IVECO, a anunțat, vineri, 20 martie 2020, că, având în vedere că fluxul de furnizare a pieselor necesare producției este sub tensiune extremă ca urmare a situației de urgență create de COVID-19, în Europa se suspendă majoritatea operațiunilor de asamblare pentru o perioadă de două săptămâni.

Această suspendare se aplică liniilor de producție a utilajelor agricole, a utilajelor de construcții, a vehiculelor comerciale și a vehiculelor specializate. Majoritatea fabricilor care asamblează componente vor rămâne operaționale la capacitate redusă, respectând cu strictețe directivele naționale de sănătate, pentru a asigura continuarea aprovizionării către liniile de producție ale companiei situate în afara Europei. Depozitele europene de piese de schimb și cele mai multe locații ale dealerilor vor rămâne, de asemenea, deschise pentru a menține neîntrerupte serviciile oferite clienților companiei. CNH Industrial lucrează în strânsă colaborare cu sindicatele și consiliile de muncă pentru implementarea închiderilor temporare și redeschiderii fabricilor.
Alături de aceste măsuri și de cele deja existente în locațiile companiei din întreaga lume, grupul de lucru global COVID-19 al CNH Industrial monitorizează constant situația tuturor piețelor în care operează și va lua măsuri suplimentare la nevoie, continuând să răspundă cererilor din piețe pentru servicii destinate misiunilor critice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.