IVECO - MENȚINEREA TRANSPORTURILOR OPERAȚIONALE Recomandat

IVECO - MENȚINEREA TRANSPORTURILOR OPERAȚIONALE

IVECO a anunțat, printr-un comunicat de presă, că "asigură service-ul și întreținerea vehiculelor sale pentru a ajuta la menținerea transporturilor operaționale".

"Sănătatea și bunăstarea clienților și a personalului sunt prioritatea IVECO, iar atelierele sale pun în aplicare normele guvernamentale în materie de igienă și siguranță.
Brandul IVECO mulțumește tuturor mecanicilor, tehnicienilor, transportatorilor și șoferilor pentru efortul și angajamentul lor extraordinar de a menține funcțională rețeaua de aprovizionare a societății noastre.
Lumea transporturilor nu se poate opri și, la fel, nici rețeaua de service IVECO, fiind necesară garantarea furnizării mărfurilor. Pentru a sprijini transporturile în efortul pe care îl depun, IVECO își menține toți dealerii și atelierele autorizate la dispoziția lor.
Tehnicienii și mecanicii IVECO lucrează pentru a asigura cele mai bune servicii clienților. Acolo unde este posibil, efectuează reparații prin tele-diagnoză și reparații la distanță pentru vehiculele IVECO S-WAY și New Daily, păstrând vehiculele în funcțiune, pe drum fără opriri sau vizite la atelier.
Siguranța angajaților rețelei de ditribuție sau din atelierele de service și a clienților este prioritatea IVECO. Toate atelierele pun în aplicare normele de igienă și siguranță oferite de Ministerul Sănătății, au introdus măsuri stricte pentru curățarea instalațiilor și își actualizează regulat procedurile conform celor mai recente recomandări. Pentru asigurarea siguranței prin distanțare, tehnicienii și mecanicii de service lucrează în echipe mai mici, iar atelierele sunt împărțite în zone de separare marcate. Ei folosesc mănuși de unică folosință și măști. Fiecare vehicul este dezinfectat complet, de la tabloul de bord până la scaun și capacele volanului, înainte de începerea reparației și, mai mult decât oricând, sunt folosite huse de protecție din plastic pentru scaune și volan pentru a asigura implementarea strictă a protocolului sanitar.
IVECO recomandă clienților să facă o programare la cel mai apropiat atelier, atât timp cât nu este o situație de urgență, caz în care atelierele vor răspunde la solicitarea lor cât mai curând posibil. Pentru aceste tipuri de reparații, IVECO va ajuta clienții prin serviciul său de asistență non-stop.", se spune în comunicatul de presă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.