EVW HOLDING-13 CAMIOANE DAF XF CĂTRE JCL LOGISTICS Recomandat

EVW HOLDING-13 CAMIOANE DAF XF CĂTRE JCL LOGISTICS

Compania JCL Logistics, un jucător de referință la nivel european în domeniul logisticii și transportului intermodal, a recepționat, în luna iunie 2018, la sediul EVW Holding din București, un prim lot de 13 camioane DAF, parte a unui contract mai larg prin care compania a ales noul model DAF XF pentru creșterea propriei flote.

La nivel european, achiziția va consta în 85 de capete-tractor XF Super Space Cab (cel mai spațios și mai confortabil din gamă), purtând culoarea portocalie a companiei, cu o opțiune pentru încă 24 de rigide. În România, a fost livrat în luna iunie un lot de 13 unități, urmând ca încă 17 să fie predate până în ianuarie 2019. Predarea a avut loc la dealer-ul EVW Holding din București-Chiajna -una din cele mai importante locații ale companiei. Camioanele sunt însoțite de un contract de R&M (reparații și întreținere).
În cadrul evenimentului de predare, noii beneficiari au avut parte de un training teoretic și practic detaliat asupra specificațiilor și sistemelor fiecărei unități în parte, în special asupra celor care țin de eficiență și siguranță (ECO Drive advices (Cruise functions, Eco Mode –eco performance, Multi torque, MXEB, DPF Regeneration, DPA). De asemenea, trainerii oficiali EVW Holding, certificați DAF, au susținut prezentări asupra cerințelor de mentenanță și întreținere.
Configurațiile celor 13 camioane sunt dictate de necesitățile operațiunilor JCL Logistics în acesată regiune; astfel, a fost selectat modelul DAF XF 450 FT Super Space Cab, dintre care 11 sunt cu șasiu standard, iar două de tip low-deck. Toate unitățile cuprind o echipare de top cu cele mai avansate sisteme disponibile în acest moment. Finanțarea achiziției întregului lot este asigurată de colaborarea cu Paccar Financial.
EVW Holding este, după primele 5 luni din 2018, liderul pieței de camioane noi, având o cotă de piață de 21% pe segmentul de camioane peste 16 tone, și urmează îndeaproape evoluția producătorului olandez DAF, care pe aceeași perioadă se situează în fruntea clasamentului european al vânzărilor de camioane noi.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping