Cefin Trucks livrează o flotă Ford Trucks F-MAX către Est Europa Expediții Recomandat

Cefin Trucks livrează o flotă Ford Trucks F-MAX către Est Europa Expediții

• Cefin Trucks a sărbătorit livrarea primelor 20 de unități Ford Trucks F-MAX, din flota totală de 76 de unități către Est Europa Expediții • Cefin Trucks a atins, în iulie 2021, pragul de 2000 de vehicule Ford Trucks livrate în România • Ford Trucks a devenit un brand stabil pe piața din România, urcând permanent în topul brandurilor de vehicule comerciale, la nivel de vânzări, cu o cotă de piață de 10,4% (conform Raport Inmatriculari DRCPIV Ianuarie-Septembrie 2021) • Cefin Trucks prevede o creștere și în 2021, cu ajutorul politicii sale orientate în jurul clientului, a planului de dezvoltare a rețelei de service și implementarea unui proces complex de digitalizare, care va facilita accesul tuturor celor implicați (clienți, furnizori, angajați și parteneri) la informații privind operațiunile și procesele companiei •

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, sărbătorește livrarea unei flote de 76 de vehicule Ford Trucks F-Max către un client cu o mare tradiție în industria transporturilor comerciale, Est Europa Expediții.

Evenimentul a avut loc, pe 21 octombrie 2021, în Timișoara, în prezența:
- domnului Cosmin Tabără, Viceprimar Primăria Timișoara;
- echipei de management Ford Trucks România: Stefano Albarosa – CEO Cefin Trucks, Gabriel Tudor – Director Vânzări Ford Trucks;
- reprezentanților Ford Trucks International: Koray Kuvvet – Managing Director Ford Trucks Est Europe and Balkans, Selim Yazici – Regional Managing Director Est Europe;
- domnul Giustino Tamburro, reprezentant Est Europa Expediții.

“Credem cu tărie că cei care investesc sunt cei care vor dezvolta Timișoara și vom fi mereu alături de ei. Mă bucură foarte mult implicarea și apropierea Ford Trucks de această piață.”, a declarat viceprimar Timișoarei Cosmin Tabără.

“Ne bucurăm că am livrat această flotă (primele 20 de unități din cele 76 contractate) către Est Europa Expediții, principal partener al Italtrans Europa (Grupul familiei Tamburro). Acest lucru arată că marca Ford Trucks și produsul F-Max prezintă încredere atât pentru flote mai mici, cât și pentru flote mari, fiind și premiat ca fiind Camionul Anului 2019 la nivel internațional. Eu sper că, odată cu acest contract, deschidem calea către marii clienți de flote din România pentru camioanele Ford Trucks.
Avem, cu această ocazie, cea mai mare flotă Ford Trucks F-Max din România, ceea ce demonstrează competitivitatea produsului în segment. Suntem deja lideri în segmentul de construcții și cel de specializate și ne dorim să ne demonstrăm valoarea adăugată și în segmentul de transport internațional și beneficiile economice pe care le aducem clienților.”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

“Am înființat firma de transport în 1967, în Italia, și este una dintre cele mai vechi firme de transport. Pentru prima oară am adăugat acum flotei și vehicule Ford Trucks. Primele impresii din partea șoferilor noștri sunt pozitive. Primele 20 de unități ne-au fost livrate acum două săptămâni.
Le mulțumesc familiei mele și colaboratorilor, precum și tuturor transportatorilor din România, cu care am o relație foarte bună. La nivel de grup avem o cifră de afaceri ce depășește 70 milioane euro, dintre care aproximativ 30 milioane euro sunt facturați în România.”, a declarat Giustino Tamburro, reprezentant Est Europa Expediții.

“Ford Trucks și-a consolidat poziția pe piața din România în doar patru ani, iar această livrare de flotă de F-MAX către Est Europa Expediții ne crește vizibilitatea și rezultatele în segmentul capetelor tractor pentru transport internațional.
Mai importantă decât cifrele este încrederea pe care ne-o acordă noul nostru client, Est Europa Expediții. Vă garantez că atunci când veți avea nevoie de noi, echipa Ford Trucks, va munci din greu să vă fie alături.
Rețeaua internațională de service-uri ale mărcii este în continuă expansiune, pentru a fi alături de clienții noștri oriunde ei au nevoie.”, a declarat Koray Kuvvet, Managing Director Ford Trucks Est Europe and Balkans.

Ford Trucks – evoluţie accelerată pe piaţa românească
Luna mai 2017 a marcat o etapă importantă în evoluţia companiei, prin lansarea oficială a activității de importator Ford Trucks.
În primul an de activitate, Cefin Trucks, în calitate de importator și distribuitor al Ford Trucks, a înregistrat vânzări de 157 de unităţi (1% pentru segmentul de transport, 17% pentru segmentul de construcţii și 7% pentru segmentul de vehicule specializate), cu o cotă de 2,36%.
În al doilea an, compania și-a îndeplinit și depășit obiectivul stabilit, surclasând deja, în semestrul al doilea, doi competitori cu o prezenţă tradiţională pe piaţă. Numărul unităţilor vândute s-a dublat, ajungând la 357, iar cota de piaţă la 4,1%.
Vânzările au crescut și mai mult în 2019, cu peste 555 de unități livrate și o cotă totală de piață de peste 8%, cumulând, în noiembrie 2019, un total de peste 1000 de unități Ford Trucks.
Datorită lansării F-MAX, un vehicul perfect potrivit pentru transportul internațional, Cefin Trucks intenționează să-și mărească cota de piață în segmentul respectiv, unde potențialul de creștere rămâne foarte ridicat. Cefin Trucks a mizat pe păstrarea poziției de lider în alegerile clienților din segmentele de Construcții și Vehicule municipale și în 2020, atingând locul 4 în Topul Brandurilor de Vehicule Comerciale, cu o cotă de piață de 11,8%. Tot în 2020, Cefin Trucks și-a extins rețeaua de service, ajungând la 19 centre service în România, adăugând la o dimensiune multibrand a acesteia, prin inaugurarea serviciilor de reparatii Ford LCV în centrul din București.
În anul 2021, Ford Trucks atinge pragul de 2000 de unități vândute în România, urmând să seteze un nou obiectiv de creștere în acest sens, cel de 3000 de unități până la sfârșitul anului 2022. Păstrează poziția de lider în segmentul de construcții, devine lider și în cel al vehiculelor municipale și crește în cota de piață pentru segmentul reprezentat de F-Max.

Acest obiectiv și multe altele sunt posibile datorită implementării unei strategii complexe și a unei viziuni pe termen lung, care are la bază nevoile clienților, din zona de achiziții, servicii after sales din România și internațional, servicii financiare și informațiile despre flotă (localizare, gestiune transport, stil de condus, consum, tahograf, etc.).

Despre Cefin Trucks
Compania activează de aproape 25 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și, din mai 2017, a început activitatea din acest nou rol.

Despre Ford Trucks
Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane de mare tonaj din lume. Acesta produce o gamă largă de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de construcții și camioane de distribuție, cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor comerciale Ford stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford Trucks.
La Ford Trucks, se întrepătrund mai mult de jumătate de secol de proiectare și experiență de producție cu expertiza în dezvoltarea de produse specifice pieței, pentru a construi principalele componente ale vehiculelor, inclusiv motoarele noi. În prezent, își desfășoară activitatea în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și CSI și continuă să își dezvolte rețeaua internațională pe trei continente.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.