Zeci de camioane la înmormântarea șoferului decedat într-un cumplit accident pe Valea Oltului Recomandat

Zeci de camioane la înmormântarea șoferului decedat într-un cumplit accident pe Valea Oltului

Bărbatul în vârstă de 53 de ani a murit într-un accident rutier, care a avut loc pe Valea Oltului pe raza localității Câinieni din județul Vâlcea. Potrivit autorităților cauza accidentului a fost intrarea pe contrasens. Șoferul camionului a pierdut controlul volanului, ulterior, a intrat brusc într-un alt camion, care circula din sens opus.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și SMURD. În urma impactului, bărbatul de 53 de ani a murit pe loc, iar celălalt șofer profesionist a fost transportat la spital în stare gravă.

Bărbatul care a murit în urma accidentului tragic de pe Valea Oltului a fost înmormântat duminică, în localitatea sa natală din județul Argeș, Stoenești. Bărbatul a fost condus pe ultimul drum de tot satul. Șoferul era o persoană respectată, iar cei apropiați sunt șocați de moartea bărbatului. Majoritatea susțin că era un șofer foarte priceput și cu mulți ani de experiență.
În plus, colegii de breaslă au venit să-l conducă pe ultimul drum. Gestul făcut de ei i-a impresionat pe săteni. Colegii de breaslă se aflau la volanul capetelor tractor ale camioanelor lor, toate albe și purtând fiecare câte o coronă de flori. Toate camioanele au mers în fața cortegiului funerar.

sofer mort

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.