Zece cetățeni străini descoperiți de polițiștii de frontieră arădeni ascunși în camioane Recomandat

Zece cetățeni străini descoperiți de polițiștii de frontieră arădeni ascunși în camioane

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Varsand și Nădlac II au descoperit zece cetățeni străini care încercau să treacă ilegal frontiera ascunși în automarfare.

În data de 26.11.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Varsand au depistat, pe sensul de ieșire din țară într-un automarfar condus de un cetățean turc, care transporta piese pentru instalații sanitare pentru o societate comerciala din Franța, șase cetățeni din Afganistan. Aceștia sunt solicitanți de azil în țara noastră și încercau astfel să treacă fraudulos frontiera de stat.

Tot în data de 26.11.2021, dar la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, polițiștii de frontieră au depistat patru cetățeni din Afganistan ascunși într-un autovehicul condus de un șofer turc, care transporta textile și anvelope pentru o societate comercială din Suedia. Cei patru, solicitanți de azil în țara noastră, intenționau să ajungă în țări din vestul Europei.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.