VIDEO Un polițist a depășit pe linia continuă și a fost lovit de un camion Recomandat

VIDEO Un polițist a depășit pe linia continuă și a fost lovit de un camion

Un polițist inconștient, de la postul de Poliție Banca, a provocat un accident stupid, marți-după amiaza, la câteva sute de metri distanță de podul de la Crasna.

Acesta a intrat pe contrasens, vrând să depășească două camioane care staționau, de la firma Redcon. Când și-a dat seama că din față vine un TIR, a frânat și a încercat să dea înapoi, însă mastodontul l-a acroșat și numai o minune a făcut ca accidentul să nu devină unul tragic.

 Pasagera din dreapta polițistului, o tânără, a făcut atac de panică, dar s-a calmat după câteva minute. Aceasta este o studentă care mergea la Iași, la studii. “Dacă nu frânai și nu încercai să dai înapoi, ai fi trecut fără să te agăț. Eu am tras cât am putut dreapta de volan, ca să îți fac loc, dar tu ai ales cea mai proastă soluție”, i-a reproșat șoferul din TIR conducătorului auto care a depășit pe linia continuă și care, culmea, s-a și recomandat la sosirea echipajelor de la Rutieră ca fiind ofițer de Poliție.

Reporterii Vremea Nouă au surprins dialogul între polițistul care la prima vedere pare vinovat de producerea accidentului și șoferii celor două camioane de la Redcon, care staționau, unul dintre autovehicule fiind defect. Tânărul îi reproșa celui de-al doilea șofer de camion, care a venit în ajutor parcându-și autovehiculul lângă cel defect, că nu avea voie să staționeze acolo. Cei care vor stabili împrejurările în care s-a produs accidentul vor fi polițiștii de la Rutieră, care au fost solicitați la fața locului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.