VIDEO Un camion s-a răsturnat în sensul giratoriu

VIDEO Un camion s-a răsturnat în sensul giratoriu

Un șofer din Republica Moldova a fost implicat într-un accident în România. Presa din regiune scrie că TIR-ul pe care îl conducea s-a răsturnat la un sens giratoriu.

Tir-u. încărcat cu fructe s-a răsturnat la sensul giratoriu din Ovidiu, unde se urcă pe autostradă, scrie unimedia.info.

Tirul transporta portocale și are numere de înmatriculare de Republica Moldova.

Potrivit primelor informații, tirul ar fi ieșit de pe A4 și se îndrepta spre podul de la Ovidiu, moment în care s-a răsturnat.
Purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă, a venit cu precizări cu privire la un accident auto petrecut în județul Constanța, România.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene s-a autosesizat prin intermediul Consulatului nostru la Iași în legătură cu informațiile potrivit cărora un tir înmatriculat în Republica Moldova s-a răsturnat la sensul giratoriu din Ovidiu în județul Constanța în seara zilei de 13 ianuarie.

Potrivit responsabililor de la consulat care au comunicat prompt cu autoritățile române – șoferul tirului, cetățean moldovean nu a avut de suferit. La această oră transportul auto este pregătit pentru a fi remorcat în Republica Moldova, se arată în comentariul MAEIE. (ziuadecosnatnta)


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.