VIDEO Un camion din România, staționat în Germania, este lovit de un BMW. Șoferul fuge de la locul faptei Recomandat

VIDEO Un camion din România, staționat în Germania, este lovit de un BMW. Șoferul fuge de la locul faptei

Un şofer profesionist din România s-a confuntat, duminică, 12 septembrie 2021, cu o situație neobișnuită, din care a ieșit cu bine pentru că avea cameră de bord pe camionul său.

Şoferul îţi parcase camionul într-una din parcările de lângă autostradă. Nu era în zona de camioane, ci în cea de automobil, pentru că, în Germania, lipsa locurilor suficiente în zonele delimitate camioanelor e o problemă uriașă. La un moment dat uşa deschisă a camionului său a fost lovită de un BMW X1. Autoturismul, însă, nu a oprit la locul accidentului, ci și-a continuat deplasarea şi s-a făcut nevăzut pe autostradă.
Şoferul profesionist a chemat poliţia. Când oamenii legii au venit, şoferul le-a spus că are imagini de pe camera de bord. Aceştia au semnat imediat un proces verbal de preluare a cardului de la camera de bord şi astfel l-au putut examina drept probă la dosar, Ei au identificat numerele de înmatriculare şi au anunțat prin stație despre maşina fugară. În scurt timp, BMW-ul a fost identificat şi oprit, la doar 20 km depărtare de locul faptei.
"Operativitate extraordinară, datorită imaginilor camerei de bord, iar legendele, care mai spun uneori că aceste imagini nu pot fi probă, nu sunt adevărate, a fost prima probă pe care au acceptat-o imediat.", îşi povesteşte şoferul român experienţa în mediul online.
În doar o oră, poliţiștii s-au întors la locul accidentului şi i-au înapoiat cardul şoferului. Ei i-au spus că şoferul de BMW este reţinut şi urmează să fie cercetat atât pentru provocarea accidentului, cât şi pentru fuga de la locul faptei. Poliţia n-a menţionat dacă acesta era în stare trează.
Firma din România care deține camionul urmează să fie despăgubită de compania de asigurări a şoferului din BMW.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.