VIDEO: Șoferii profesioniști asiatici vor să lucreze în România Recomandat

VIDEO: Șoferii profesioniști asiatici vor să lucreze în România

O firmă de recrutare de personal, Everest Recruitment, își propune să revoluționeze piața de transport rutier din România prin aducerea de șoferi profesioniști din Asia.

"Putem furniza șoferi buni, echipe bune de șoferi, pentru că șoferii noștri sunt mai experimentați decât cei din Europa.", spune Surendra Gautam, directorul companiei Everest Recruitment într-un interviu video oferit în exclusivitate jurnaliștilor revistei TIR Magazin.

Alina Anton-Pop, director Marketing & PR TIR Magazin: Care credeți că sunt motivele pentru care companiile din România ar trebui să apeleze la serviciile firmei dumnevoastră, Everest Recruitment?

Surendra Gautam, director Everest Recruitment: Suntem înființați de mult timp, avem multă experiență în acest domeniu. De 25 de ani oferim acest proces de recrutare și servicii în Europa. De aceea avem foarte mare experiență în a furniza oameni, cum să lucrăm cu europenii. Cunoaștem foarte bine culturile de aici, din Europa, și culturile estice. Astfel știm cum să construim relații bune. De aceea noi furnizăm oameni foarte harnici din Asia și ei lucrează din greu, sunt de încredere. Oamenii care vin aici vin să lucreze pe perioade lungi de timp, nu pe perioade scurte. Întotdeauna, ei au nevoie să câștige bani și să își construiască viitorul. De aceea, noi furnizăm oameni harnici, calificați, oameni pricepuți, onești pentru Europa. Avem nevoie ca firmele românești să ne susțină.
Dacă vor lucra împreună cu noi, vor avea experiența unor muncitori mai buni din partea noastră.

Alina Anton-Pop, director Marketing & PR TIR Magazin: Puteți să le oferiți soluții firmelor de transport rutier din România care se confruntă în acest moment cu o acută criză de șoferi profesioniști?

Surendra Gautam, director Everest Recruitment: Da, putem furniza șoferi buni, echipe bune de șoferi, pentru că șoferii noștri sunt mai experimentați decât cei din Europa. Și asta pentru că ei conduc în zone deluroase. În Asia sunt multe drumuri dificile pe care ei conduc.
De asemenea, noi aducem șoferi cu experiență în Dubai, Quatar și Oman. Ei au foarte muți ani de experiență acolo.
Șoferii care vin aici pot să își schimbe permisele de conducere, ei vorbesc engleză. Trebuie să învețe și limba română, dar asta le va cere ceva timp.
Putem să le schimbăm permisele de conducere cu unele românești, europene, dacă în acea perioadă companiile ne susțin. Șoferii noștri pot să conducă aici cu ușurință, sunt harnici și vin cu cele mai bune prețuri. Vin la prețuri mai mici. Șoferii europeni sunt mult mai scumpi decât șoferii estici.
Pot să muncească din greu, pot conduce multe ore și pot să facă acest lucru cu resposabilitate. Ei pot să meargă oriunde în Europa, pot să vorbească engleză și conduc bine.
De aceea, avem nevoie de sprijinul companiilor românești și putem furniza orice gen de angajat pentru echipele din transport: mecanici, ajutoare și orice fel de șoferi. Putem să le oferim companiilor!

Compania Everest Recruitment poate fi contactactă la numerele de telefon 0737.535.535, 0733.659.894, prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin formularul de contact de pe site-ul everestrecruitment.ro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.