Germania. Șofer profesionist român, arestat pentru că ar omorât un coleg ucrainean Recomandat

Germania. Șofer profesionist român, arestat pentru că ar omorât un coleg ucrainean

Trei șoferi profesioniști, în vârstă de 49, 53 și 56 de ani, printre care se numără și un român, sunt suspectați că, în noaptea de 27 spre 28 mai 2023, l-au ucis pe unul dintre colegii lor în Germania.

Potrivit ziarului german Bild, corpul neînsuflețit al unui cetățean ucrainean de 38 de ani a fost descoperit de polițiști într-o câmpie din apropierea localității Dransfeld, districtul Göttingen din Saxonia Inferioară, la două zile după ce acesta dispăruse fără urmă.

Angajatorul fost cel care a raportat dispariția bărbatului dimineața și, datorită unor indicii oferite de martori, colegii de muncă ai victimei au devenit principalii suspecți în investigația poliției.

Doi bărbați – un român de 53 de ani și un ucrainean de 56 de ani – au fost arestați în urma descoperirii cadavrului. Un judecător a emis mandate de arestare pentru cei doi sub acuzația de omucidere, după cum a anunțat Parchetul din Göttingen astăzi, 7 iunie 2023.

Principalul suspect în acest caz, un șofer ucrainean în vârstă de 49 de ani, este în prezent dat în urmărire internațională, iar autoritățile europene îl caută activ după ce a fost emis un mandat de arestare internațional pe numele lui. Se crede că unul dintre presupușii săi complici l-ar fi ajutat să fugă în străinătate.

Conform informațiilor actuale ale poliției, cei trei șoferi ar fi transportat corpul victimei cu un vehicul al firmei, un Renault Mégane, pe autostrada B3, după care l-ar fi abandonat pe un câmp.

Cei doi șoferi de TIR arestați au refuzat să comenteze acuzațiile. Parchetul nu a dorit să dezvăluie deocamdată modul în care victima de 38 de ani a fost ucisă, din motive legate de strategia investigației.

Echipele de investigație sunt acum în căutare de martori care ar fi putut observa autoturismul Renault Mégane, de culoare albă, între orele 03:00 și 04:00 dimineața, la data de 28 mai.

Orice persoană care poate oferi informații este rugată să contacteze poliția din Göttingen la numărul de telefon (0551) 491 – 2115.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.