VIDEO Șofer român, reținut în Spania după ce a condus camionul în zig-zag Recomandat

VIDEO Șofer român, reținut în Spania după ce a condus camionul în zig-zag

Un șofer de camion care a făcut mișcări ciudate pe AP-15 în Valtierra este anchetat.

El a fost înregistrat de pasagerii unei mașini care circula chiar în spatele său. El a făcut mai multe mișcări în zig-zag, trecând drumul de pe o bandă pe alta.

Policía Foral investighează un șofer de camion în vârstă de 52 de ani de naționalitate română -rezident în Spania- pentru conducere imprudentă, după ce a fost surprins conducând neregulamentar pe AP-15, la km 15, la înălțimea comunei Valtierra.

După cum se poate vedea în videoclipul publicat de Policía Foral pe rețelele sale de socializare, șoferul camionului a făcut mai multe mișcări în zig-zag, traversând drumul de pe o bandă pe alta și chiar conducând pe platformă în diferite momente.

Șoferul camionului a-l duce pentru a călători din Miranda de Ebro în România. Polițiștii de la Policía Foral au efectuat teste de alcoolemie și droguri, care au fost negative. Cu toate acestea, când au detectat că era dezorientat, i-au prelevat o probă de salivă pentru analiză. Nu a fost exclusă posibilitatea ca acesta să fi fost dezorientat din cauza somnului, a unei boli psihice sau a ingestiei de medicamente.


SCHMITZ PRE-IAA 2024


IVECO eDAILY

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.