VIDEO Scandal în Transporturi. Zeci de spații comerciale de la metrou, distruse

VIDEO Scandal în Transporturi. Zeci de spații comerciale de la metrou, distruse

Dezafectarea spaţiilor comerciale de la metrou continuă, sâmbătă seară, la staţia Piaţa Unirii, iar sindicaliştii de la metrou reclamă încălcarea legii. Aceştia i-au transmis un mesaj de mulţumire lui Ludovic Orban, mai ales pentru atitudinea avută faţă de miniştrii USR PLUS.

 „Cătălin Drulă şi directorul general Metrorex, Ştefan Paraschiv vor să demonstreze în fiecare zi că pot încalca legea şi pot duce cât mai jos instituţiile statului Român”, au scris, sâmbătă seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Liber din Metrou, alături de un video care arată cum operaţiunea de dezafectare a spaţiilor comerciale continuă la Piaţa Unirii.

Sindicaliştii reclamă faptul că demolarea spaţiilor comerciale ”a distrus deodatā câteva mii de familii de români care câştigau o bucată de pâine în amârâtele alea de pravălioare de la metrou”.

 „Seara trecută, 63 de spaţii comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desfiinţate în 10 staţii de metrou. Mulţumesc primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, şi 6, Ciprian Ciucu, care au desfăşurat în ultimele 2 săptămâni activităţi de desfiinţare a construcţiilor ilegale", a scris sâmbătă, pe Facebook, Cătălin Drulă.

 El a menţionat că vineri seara primăria sectorului 4 a desfiinţat spaţii ilegale din 7 staţii de metrou, iar Metrorex a depus solicitări şi către primăriile sectoarelor 3 şi 5.

"Ieri seară, într-o acţiune amplă, primăria sectorului 4 a desfiinţat spaţii ilegale din 7 staţii de metrou (Piaţa Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piaţa Sudului, Eroii Revoluţiei, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi). Mulţumesc d-lui primar Băluţă pentru mobilizarea excelentă. Metrorex a depus solicitări şi către primăriile sectoarelor 3 şi 5 şi sunt convins că şi acolo se va restabili legalitatea cât de curând", a mai scris ministrul Transporturilor pe reţeaua de socializare.

În 26 martie, circulaţia trenurilor de metrou a fost blocată de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, aceştia coborând în tunel, pe calea de rulare.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a pus protestul pe seama anunţului privind eliberarea spaţiilor comerciale şi i-a sfătuit pe angajaţii de la metrou să nu se lase amăgiţi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.