VIDEO. Imagini sfâșietoare de la înmormântarea tânărului șofer profesionist, mort în cumplitul accident din Dâmbovița Recomandat

VIDEO. Imagini sfâșietoare de la înmormântarea tânărului șofer profesionist, mort în cumplitul accident din Dâmbovița

Sute de oameni au venit să își ia rămas bun de la Ionuț, șoferul profesionist, în vârstă de numai 40 de ani, care a sfârșit fulgerător, în cumplitul accident de la Dragodana, județul Dâmbovița.

Tânărul era căsătorit și avea un copil. Își iubea enorm de mult familia, spun prietenii săi.

Toți sunt împietriți de durere și se roagă Bunului Dumnezeu să îi odihnească sufletul.

''Doamne, ce durere, Doamne ce destin ....offfff .. Dumnezeu să-l odihnească...''

''Dumnezeu să-l odihnească în pace! Multă durere ai lăsat în urmă!''

''Dumnezeu să odihnească sufletul lui. Tare încercați suntem. Când lumea doarme noi muncim și când ei sunt treji și muncesc noi tot la muncă suntem. Dumnezeu să ne ocrotească, fără noi planeta tace și moare de foame''

''Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleate familiei și putere să le dea Dumnezeu după această cumplită tragedie''

''Dumnezeu să-l odihnească!!! Condoleanțe familiei și putere să treca peste aceasaă imensă pierdere!!''

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din satul Zâmbrești, comuna Vișina, și-a pierdut viața pe DN 72, în Dragodana. El conducea un camion și, din primele date, nu ar fi adaptat viteza în curbă, ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

”La data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe drumul național 72, în localitatea Dragodana.

Din primele date, un ansamblu de vehicule rutier (tir) s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă, dar și în afara acesteia. Din nefericire, conducătorul auto a decedat.

Circulația se desfășoară pe un sens de mers.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

La fața locului au ajuns și pompierii, care au încercat să acorde primul ajutor. ”Intervenție în cazul unui eveniment rutier cu un autotren ieșit în afara părții carosabile în comuna Dragodana, DN 72. Intervine Detașamentul de Pompieri Găești cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu o autospecială de descarcerare, iar SAJ DB cu un echipaj. La fața locului, echipajele de intervenție au identificat o victimă încarcerate, inconștientă. S-a acționat pentru extragerea acesteia.

Din nefericire persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel echipajul medical a declarat decesul acesteia.”


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.