VIDEO. Cum arată Centura Timișoara deschisă circulației? Recomandat

VIDEO. Cum arată Centura Timișoara deschisă circulației?

Ieri, puțin după ora 18, pe Centura Sud de ocolire a Timișoarei s-a dat drumul circulației rutiere. O numeroasă coloană, formată mai ales din camioane, a intrat pe traseul noii șosele, de pe drumul național spre Serbia, între Timișoara și Șag, probabil cei mai fericiți vor fi șoferii care scapă, astfel, de un drum dificil prin Timișoara, pentru a ajunge în cealaltă parte a orașului.

Noua bucată de centură oferă o alternativă pentru cei care vin dinspre Arad, drumul național, care pot urca pe centura deja deschisă și de acolo în continuare pe centura nouă, pentru a continua drumul prin partea de sud a orașului, dar fără a-l traversa.

De asemenea, cei care vin pe autostrada A1, fie dinspre Arad, fie de la Lugoj, pot coborî la Giarmata sau la Remetea și de acolo ajung în scurt timp în sensul giratoriu de la ieșirea din Ghiroda.

Noua porțiune de centură ajunge până în zona industrială a primăriei, din Freidorf, dar oferă coborâri și în alte zone, dintre care una importantă este cea dintre Șag și Timișoara.

Construcția centurii a fost acordată inițial unei societăți italiene, dar aceasta nu a avut prea mult succes, contractul fiind reziliat pentru lipsă de activitate.

Șantierul a fost preluat de firmele lui Dorel Umbrărescu, acesta ducând la final investiția, pe care a finalizat-o cu o mică întârziere față de anunțul inițial.


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE


MAN PRE-IAA AUSTRIA
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.