VIDEO Cozi de camioane întinse pe zeci de kilometri la Borș Recomandat

VIDEO Cozi de camioane întinse pe zeci de kilometri la Borș

Sunt cozi kilometrice la vămile Borș I și Borș II. Zeci de camioane așteaptă ore întregi să treacă în Ungaria. Autoritățile maghiare nu au personal suficient la frontiere.

Autoritățile maghiare nu au personal suficient la frontiere, scrie ebihoreanul.ro.

Potrivit aplicaţiei Trafic Online a Poliţiei de Frontieră din România, la punctul de trecre a frontiere Borş I, la ora 16, timpul de aşteptare al camioanelor era estimat la 110 minute, fiind deschise două artere dedicate pe sensul de ieşire din ţară, iar pe cel de intrare una singură.

Pe aceeaşi aplicaţie se precizează că timpul lung de aşteptare ar fi cauzat de faptul "că autorităţile maghiare nu dispun de personal".

"Suplimentarea personalului pentru deschiderea de noi artere se face întotdeauna împreună cu autoritățile maghiare. În acest moment, ei nu dispun de personal suficient", a transmis comisarul-șef Laura Bondar, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

La fel de aglomerat a fost şi Borş II, unde, la aceeaşi oră, timpul de aşteptare al camioanelor era estimat la 100 de minute, fiind deschise tot două artere de control pe sensul de ieşire şi una pe sensul de intrare. Și în acest caz, comisarul-șef Laura Bondar a transmis că autoritățile maghiare au personalul limitat.

La PTF Borș, infrastructura permite deschiderea a maxim trei artere pentru camioane, pe sensul de ieșire din țără, în timp ce la Borș II ar putea fi deschise patru astfel de artere.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.