VIDEO. Controalele ISCTR S02E07: Misterul dispariției diagramei tahograf Recomandat

VIDEO. Controalele ISCTR S02E07: Misterul dispariției diagramei tahograf

Un șofer de camion cu părul cărunt pretinde, în fața inspectorilor ISCTR, că ultima diagramă pe care a avut-o în tahograf a dispărut în mod misterios.
Un turc s-a ales cu mai multe amenzi consistente pentru că nu a respectat timpii de conducere și de odihnă.
La finalul ultimului episod din cel de-al doilea sezon al celui mai vizionat serial din transporturile românești, un moldovean este nemulțumit că a fost oprit pentru control în trafic.

SEZONUL 02 EPISODUL 06

Un patron de firmă de transport recunoaște cu nonșalanță în fața inspectorilor ISCTR că a folosit un magnet pentru a manipula tahograful de pe camionul pe care îl conducea.
Apoi, un șofer moldovean, care o rupe pe românește, vorbește despre ce înseamnă să fii șofer în țara de peste Prut și ce venituri are lunar.

SEZONUL 02 EPISODUL 05
Patronul-șofer al unei firme de transport rutier internațional de marfă este nemulțumit de câștigurile pe care le are, în cel de-al cincelea episod al sezonului 02 al serialului viral "CONTROALELE ISCTR".
Angajații Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier îi rețin unui ucrainian plăcuțele de înmatriculare ale camionului.
La final, un șofer profesionist bulgar este amendat pentru că nu a respectat timpii de conducere și odihnă.

SEZONUL 02 EPISODUL 04
În cel de-al patrulea episod al sezonului 02 al serialului viral "CONTROALELE ISCTR", trei șoferi profesioniști sunt verificați de inspectori. Un rus moldovean are o înregistrare pe tahograf care se bate cap în cap cu o adeverință care spune că în acea perioadă era în concediu de odihnă. Apoi, un șofer de autobuz nu poate prezenta un contract de închiriere în baza căruia face cursele. Și, la final, asistăm la un control complet al unui șofer profesionist care transportă mărfuri ADR.

SEZONUL 02 EPISODUL 03
Patru șoferi profesioniști sunt verificați de inspectori în cel de-al treilea episod al sezonului 02 al serialului viral "CONTROALELE ISCTR".
Un șofer de camion primește o amendă de 1.000 de lei pentru că nu a respectat timpii de conducere și odihnă. "Cine nu muncește, nu greșește!", concluzionează conducătorul auto.
Un șofer de autobuz se alege cu o amendă de 600 de lei.
Un șofer turc închide lista amendaților, cu 300 de lei. El face scandal că trebuie să își plătească amenda la bancă sau la poștă și că nu poate să plătească întreaga sumă cu cardul.
Cel de-al patrulea șofer profesionist scapă neamendat dar are și el o serie de nemulțumire legată de starea drumurilor din România.

SEZONUL 02 EPISODUL 02
În cel de-al doilea episod al sezonului 02 al serialului viral "CONTROALELE ISCTR", aveți întâlnire cu trei șoferi profesioniști.
Primul a luat o amendă de 1.000 de lei după ce s-a încurcat în explicații despre cum a ajuns, în mod "miraculos", din Grecia până în România, pe camion, cu "colegu' și șefu'".
Un șofer turc a fost amendat tot cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat timpii de odihnă.
Al treilea șofer profesionist se declară mulțumit de firma la care lucrează, în special pentru că ajunge în fiecare seară acasă, la familie.

SEZONUL 02 EPISODUL 01
Serialul viral "CONTROALELE ISCTR" a revenit, la finalul anului 2019, cu un nou sezon. În deschiderea sezonului 02, Florin Gagea, inspector de stat șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), a răspuns "tirului" întrebărilor jurnaliștilor TIR Magazin.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.