VIDEO. Camion în flăcări după ce s-a izbit de o autoutilitară plină cu făină Recomandat

VIDEO. Camion în flăcări după ce s-a izbit de o autoutilitară plină cu făină

Cabina unui autotren s-a aprins după ce s-a izbit de o autoutilitară plină cu făină.

Accidentul s-a produs pe DN 2B, între localitățile Movileni și Șendreni, județul Galați.

Polițiștii Serviciului Rutier Galați au stabilit că vineri, 2 iunie, un tânăr de 23 de ani, din Șendreni, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2B, spre Galați, s-a angajat în depășirea unui autovehicul care circula în fața sa. A pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu partea lateral stânga a unui tir, ansamblu format dintr-un cap tractor și semiremorcă, care era condus de bărbat de 33 de ani, din Moinești, județul Bacău.

În urma impactului a izbucnit un incendiu la nivelul capului tractor al camionului. La fața locului, pompierii ISU au intervenit cu trei autospeciale de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD.

„A ars în mari proporții autocamionul, care la sosirea echipajelor ardea generalizat. S-a solicitat sprijin către Primăria Șendreni în vederea trimiterii unui utilaj de tractare, pentru degajarea carosabilului”, a transmis ISU Galați.

Șoferul autoutilitarei a fost rănit ușor și a fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate. Nu a rămas internat.

„La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest accident rutier”, a anunțat IPJ Galați.

Traficul a fost oprit pe ambele sensuri, timp de peste 40 de minute, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.