VIDEO. A fost desemnată cea mai frumoasă șoferiță de camion

VIDEO. A fost desemnată cea mai frumoasă șoferiță de camion

O tanara din Botosani a fost desemnata ca fiint cea mai sexy soferita de TIR din Romania. Malina Elena Ghileschi are doar 22 de ani, iar in anul 2019 a terminat scola de soferi pentru categoriile C si E.

O pagina de Facebook dedicata soferilor profesionisti din Romania (Ilie Matei- ”Omul Șoselelor”) a organizat un concurs de… frumusete. Malina Elena Ghileschi, tanara castigatoare, a adunat peste 3.500 de voturi.

Este logodita cu un sofer de TIR

Malina spune ca nu se vede facand altceva, iar logodnicul ei este, de asemenea, sofer de TIR.

 “De mica am fost pasionata de masini si de tot ceea ce tine de sofat. Lucrez singura pe camion de 10 luni si nu ma vad facand altceva in viitor. Pentru ca am o pasiune aparte pentru masinile de mare tonaj, am reusit tot ce mi-am propus. In prezent, stapanesc volanul cu multa precizie si sper sa am parte de multi kilometri fara evenimente neplacute! Doresc tuturor soferilor mult noroc, drumuri bune si line!”, a spus Malina, potrivit Libertatea.ro.

 Ce salariu are un sofer de TIR

Un sofer de TIR castiga in Germania intre 2.200 si 2.500 euro net – 10.000 / 12.000 lei. Cel mai bine se situeaza Olanda, unde se castiga lunar minim 2.300 de euro, iar la polul opus se afla Belgia: 2.100 euro

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.