Ungaria. Un șofer profesionist român, care transporta mai mulți migranți, a izbit intenționat o mașină de poliție Recomandat

Fotografie cu scop strict ilustrativ Fotografie cu scop strict ilustrativ

Un camion cu volan pe dreapta și numere de înmatriculare britanice, care se deplasa, marți, 07 septembrie 2021, seara, pe autostrada M3, în direcția Budapesta, a fost oprit de poliția rutieră.

În cabina camionului se aflau doi bărbați români, iar în spatele mastodontului - 14 migranți. Polițiștii au devenit suspicioși în ceea ce privește camionul și l-au redirecționat către o zonă de servicii. Cu toate acestea, oamenii legii nu s-au așteptat la ceea ce s-a întâmplat în continuare.

Când ambele vehicule au oprit, un ofițer a coborât, iar celălalt a rămas în mașina poliției. Apoi, șoferul român a mers cu spatele și a intrat cu viteză în mașina de poliție. Ulterior, a încercat să fugă, împreună cu amicul său, relatează origo.hu. Cei doi români au fost arestați, pe numele lor fiind deschise dosare penale.

Alt accident cu un șofer român
Reamintim că miercuri la prânz a avut loc un alt accident rutier, pe drumul național 63, între Nagymegyer și Alistál, în urma căruia un șofer român de dubă a decedat. „Un camion staționar cu număr de înmatriculare străin a fost lovit din spate de o dubă românească, cu o prelată. Pompierii din Nagymegyer au ajuns la fața locului și au fost nevoiți să îl scoată pe șoferul dubei avariate din vehiculul complet distrus. După ce s-a făcut acest lucru, a fost predat ambulanței“, a declarat István Lelkes, directorul brigăzii de pompieri din district.

Potrivit unor surse de la fața locului, traficul era blocat în spatele unui tractor care cosea iarba, iar șoferul dubei românești nu a fost probabil suficient de atent la drum și, prin urmare, a intrat în camion aproape fără să frâneze.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.