Ungaria. Şofer profesionist român, mort în accident, încarcerat în cabină Recomandat

Ungaria. Şofer profesionist român, mort în accident, încarcerat în cabină

Un şofer profesionist român a murit într-un accident care a avut loc Ungaria, în dimineața zilei de luni, 11 noiembrie 2019.

Camionul lui s-a transformat într-un morman de fiare, după ce s-a izbit de un alt camion, condus de un șofer profesionist polonez.
Gravul accident s-a petrecut pe şoseaua 42, între Biharkeresztes şi Mezopeterd, în apropierea punctului de trecere a frontierei Borş. Camioanele pe care le conduceau cei doi s-au izbit frontal.
În urma impactului şi-au pierdut viaţa un bărbat de 36 de ani din Polonia şi un bărbat în vârstă de 57 de ani din România, acesta din urmă fiind încarcerat în cabină. În fotografiile surprinse la faţa locului şi publicate de dehir.hu se vede că unul dintre camioane are numere de Bihor.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hajdu-Bihar a confirmat incidentul pentru agenţia ungară de presă MTI. Kamilla Plasztan-Kopcsa a declarat că poliţia a blocat circulaţia pe ambele sensuri, pe durata intervenţiei echipajelor medicale şi a cercetărilor efectuate de poliţişti, iar traficul a fost redirecţionat către Mezosas.
Şoferii de camioane sunt sfătuiţi să treacă graniţa ungaro-română pe la punctul de trecere frontieră Gyula -Vărşand, evitând astfel frontiera Borş - Artand.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.