Un TIR cu pietriș s-a răsturnat. Drum, blocat

Un TIR cu pietriș s-a răsturnat. Drum, blocat

Traficul pe DJ 709, din judeţul Arad, a fost reluat în zona localităţii Şiria, unde, în cursul dimineţii de luni, s-a răsturnat un TIR încărcat cu pietriş, drumul fiind curăţat după aproximativ trei ore de la producerea incidentului.

 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad au declarat că traficul a fost reluat în jurul orei 12,30, iar în cele aproape trei ore în care circulaţia nu a fost posibilă, s-a intervenit cu o macara pentru ridicarea TIR-ului şi mutarea în afara părţii carosabile. De asemenea, firma care are contract cu Consiliul Judeţean pentru întreţinerea drumului a ridicat tonele de pietriş care au ajuns pe partea carosabilă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 09,30, când un şofer care a preluat pietriş de la o bază din judeţ, pentru a-l transporta pe un şantier, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în apropiere de localitatea Şiria, pe cel mai circulat drum judeţean din Arad.

"Pe DJ 709 s-a răsturnat un autotren încărcat cu pietriş. Traficul este blocat complet, fiind deviat pe rute ocolitoare. Conducătorul auto, un cetăţean maghiar de 47 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe carosabil", a precizat, luni dimineaţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, care a mai spus că incidentul nu s-a soldat cu răniţi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.