Un tânăr şofer profesionist s-a sinucis în spitalul din Nehoiu Recomandat

Un tânăr şofer profesionist s-a sinucis în spitalul din Nehoiu

Un tânăr şofer profesionist s-a aruncat de la etajul spitalului din Nehoiu, sub ochii îngroziţi ai bolnavilor de la Terapie Intensivă.

Totul s-a întâmplat duminică dimineaţă, la numai o oră după ce tânărul din Nehoiu a fost mutat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Orăşenesc Nehoiu.
Potrivit presei locale, tânărul şofer de TIR, în vârstă de 33 de ani, era consumator de alcool şi avea mari dureri abdominale din această cauză.
Medicii l-au tratat pentru etilism cronic, iar pentru că a devenit agitat, duminică dimineaţă a fost mutat la Secţia de Terapie Intensivă şi a primit tratament pentru sevraj. Mai mult, un medic anestezist l-a sedat pentru a se linişti.
După numai o oră, în timp ce în salon se aflau medici, asistente şi alţi pacienţi, tânărul s-a aruncat în gol de la primul etaj al spitalului.
Deşi înălţimea nu era foarte mare, tânărul şofer de TIR s-a aruncat în cap, astfel că lovitura puternică i-a fost fatală.
Tânărul era căsătorit de trei ani şi lucra ca şofer profesionist la o firmă din Buzău, notează reporterbuzoian.ro.
Prin vocea menagerului său, dr. Sergiu Remisovschi, conducerea spitalului a precizat că totul s-a întâmplat extrem de repede, în timp ce personalul medical efectua tratamentul. Bărbatul s-a ridicat din pat și a mers țintă către geamul salonului, însă, pentru că acesta nu se deschidea orizontal, ci vertical, bărbatul a trebuit să escaladeze pervazul. El s-a aruncat în gol înainte ca vreun pacient sau infirmier să poată interveni.
Trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Familia a fost informată despre tragedie, însă rudele nu își pot explica de ce Bogdan ar fi putut comite un asemenea gest. Cadrele medicale sunt de părere că lipsa alcoolului i-a provocat tânărului acea stare de agitație și l-a determinat să sară pe geam.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping