Un tânăr a atacat cu o sabie șoferul unui autobuz aflat în mers

Un tânăr a atacat cu o sabie șoferul unui autobuz aflat în mers

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Vulcana Pandele, care ar fi trebuit să fie în arest la domiciliu, a fost reţinut de Poliţie după ce a spart geamul unui autobuz aparţinând Serviciului Pubic de Transport în comun din Târgovişte.

Incidentul a avut loc în Microraionul XI, din municipiul Târgovişte. Tânărul a lovit cu sabia geamul din dreptul şoferului, după care a fugit. Autobuzul este unul Mercedes Citaro Hibrid şi face parte din flota de autobuze noi cumpărate de Primăria Târgovişte în urmă cu câteva săptămâni. Oamenii legii se aflau în zonă, întrucât localnicii au sesizat că un bărbat la bustul gol umblă înarmat cu o sabie, şi l-au prins relativ repede. Cel care a pus umărul la prinderea agresorului a fost chiar şoferul, care l-a prins de picioare, iar poliţiştii l-au încătuşat.
Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Oamenii legii au luat decizia de a-l interna pe agresor la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Târgovişte, unde i se vor recolta şi probe pentru a se vedea dacă tânărul consumase substanţe interzise. În cauza poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.