Un șofer român a intrat cu un camion într-o biserică. Care a fost motivul? Recomandat

Un șofer român a intrat cu un camion într-o biserică. Care a fost motivul?

Un camion a intrat într-o biserică din Brunn am Gebirge (districtul Mödling). Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Johann Baumschlager, un șofel român ar fi acționat deliberat și, prin urmare, e posibil să fi avut un motiv religios.

Șoferul camionului ar fi în vârstă de 32 de ani. Biserica a fost grav avariată și, potrivit lui Baumschlager, există chiar un risc de prăbușire!

Lovește biserica de mai multe ori

Un camion s-a izbit luni de mai multe ori de clădirea unei biserici penticostale din Brunn am Gebirge (districtul Mödling). Șoferul român arestat, în vârstă de 32 de ani, se pare că a acționat în mod deliberat și probabil din motive religioase. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Johann Baumschlager, motivul acuzatului a fost că biserica i-a distrus viața. Potrivit lui Baumschlager, au existat "daune materiale imense" la clădirea în sine.

În drum spre biserica penticostală

Inițial, nu au fost disponibile detalii. La fața locului, bărbatul în vârstă de 32 de ani ar fi condus cu spatele lovind clădirea bisericii de mai multe ori. Incidentul a fost raportat la ora 16.45. Baumschlager a declarat pentru APA că românul, care locuiește la Viena, s-a lăsat ulterior arestat fără să opună rezistență.

Preotul era în biserică

Un preot și alte două persoane se aflau în biserică în momentul infracțiunii. Cei trei au rămas nevătămați. Tânărul de 32 de ani, care locuiește în Austria din 2020, a fost dus la secția de poliție din Brunn am Gebirge la orele serii și interogat acolo. Cetățeanul român ar fi fost văzut în biserica penticostală în urmă cu câteva săptămâni și ar fi rupt o Biblie.

Alte imagini AICI


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.