Un șofer de camion, dat dispărut, s-a aruncat de pe podul de la Agigea Recomandat

Un șofer de camion, dat dispărut, s-a aruncat de pe podul de la Agigea

Polițiștii din Constanța au fost chemați să deslușească un caz misterios petrecut marți, 14 mai 2024. Tragedia a avut loc dimineață pe podul de la Agigea, unde un bărbat de 37 de ani, dat dispărut de către soția sa, s-a aruncat în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră.


Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, când bărbatul, aflat la volanul propriului autoturism, a oprit pe prima bandă a podului. Un alt autovehicul a lovit mașina sa, iar șoferul a ieșit imediat din autoturism și s-a aruncat de pe pod.

Echipajele de urgență au sosit imediat la fața locului, dar din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.
Potrivit primelor informații, sinucigașul a fost implicat într-un accident rutier minor. După coliziune, el a oprit mașina pe prima bandă a podului și apoi s-a aruncat peste balustradă.

Trupul neînsuflețit a fost recuperat și urmează să fie supus unor proceduri pentru a stabili cauza exactă a morții.

„La data de 14 mai a.c., în jurul orei 06.25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Ordine Publică, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 37 de ani, s-ar fi aruncat de pe podul rutier Agigea, în apele canalului Dunăre-Marea Neagră. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Corpul bărbatului de 37 de ani a fost identificat în canalul navigabil de către echipajele de pompieri și SMURD”, a preciat IPJ Constanța. (adevarul.ro)


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.