Un șofer de CAMION a omorât o femeie care cerea reducerea prețului la carburant

Un șofer de CAMION a omorât o femeie care cerea reducerea prețului la carburant

O ”vestă galbenă” a fost ucisă în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost lovită de un gabarit într-un sens giratoriu situat în apropierea autostrăzii, la Avignon (Vaucluse), potrivit parchetului, relatează AFP.

”Şoferul camionului a fost plasat în arest preventiv. Victima avea 23 de ani”, a anunţat viceprocurorul din Avignon Caroline Armand, confirmând o informaţie LCI.

”Şoferul este de naţinalitate poloneză”, a precizat Armand.

Accidentul a avut loc imediat după miezul nopţii de miercuri spre joi, la ieşirea Avignon Sud a A7, potrivit aceleiaşi surse. Ancheta a fost încredinţată Siguranţei departamentale Vaucluse.

Şase morţi de la declanşarea protestului "vestelor galbene"
Acesta este al şaselea deces în marja mişcării ”vestelor galbene”.

La 17 noiembrie, în ziua primelor adunări ale ”vestelor galbene”, o manifestantă a fost ucisă la Pont-de-Beauvoisin (Savoie), după ce a fost lovită de o automobilistă cuprinsă de panică la un baraj.

Două zile mai târziu, un motociclist de 37 de ani a fost lovit de o camionetă care făcea manevre să evite un baraj al ”vestelor galbene” şi a murit din cauza rănilor o zi mai târziu.

În noaptea de 1 spre 2 decembrie, în al trilea weekend de mobilizare, un automobilist a murit încastrându-se într-un camion oprit la un baraj în apropiere de Arles (Bouches-du-Rhône).

A patra victimă este o femeie în vârstă de 80 de ani, rănită de o grenadă lacrimogenă la Marsilia, la 1 decembrie. Ea a decedat în ziua următoare la spital, în timpul unei operaţii chirurgicale.

La 10 decembrie, o femeie de aproximativ douăzeci de ani a fost ucisă la Chasseneuil-sur-Bonnieure (Charente) după ce maşina sa s-a înacstrat într-un camion, un accident legat probabil de încetinirea, în amonte, a unui baraj al ”vestelor galbene”.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.