Un mort și un rănit după ce un Mercedes a lovit o remorcă desprinsă de pe cap-tractor Recomandat

Un mort și un rănit după ce un Mercedes a lovit o remorcă desprinsă de pe cap-tractor

Un tânăr a murit, iar o fată grav rănită, după ce un Mercedes a fost spulberat de un TIR într-un cumplit accident produs în zona Poiana Stampei, judeţul Suceava.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă în jurul orei 03:00, pe DN17, la ieşirea din Poiana Stampei spre Bistriţa în zona curbelor periculoase, după ce un TIR a spulberat din plin un Mercedes. Conform primelor informații, șoferul unui autotren a pierdut controlul asupra vehiculului.

Capul tractor a ieșit în decor, în timp ce semiremorca a rămas pe carosabil. Din spate, la 10-15 minute distanță, a venit un autoturism în care se aflau trei tineri. În condiții de ceață densă, probabil și viteză, șoferul nu a văzut la timp semiremorca de pe carosabil şi a intrat cu viteză în aceasta.

Oamenii aflaţi în zonă au sunat la numărul unic de urgenţă 112. La locul accidentului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, cu două autospecială pentru descarcerare, precum şi un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

În urma impactului, unul dintre tinerii aflaţi în Mercedes a murit pe loc, în timp ce şoferul a scăpat cu viaţă, iar prietena lui, o tânără în vârstă de 22 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.