Un fost mare jucător din naționala României își caută tatăl, dispărut de 30 de ani. Era șofer de CAMION

Un fost mare jucător din naționala României își caută tatăl, dispărut de 30 de ani. Era șofer de CAMION

Portalul gsp.ro a purtat o discuție tulburătoare cu Tiberiu Ghioane, una dintre aparițiile atipice din fotbalul românesc al anilor 2000, despre provocările ciudate ale carierei sale, dar și despre o enigmă care i-a marcat copilăria: dispariția tatălui său.


Tatăl său a fost șofer de camion și a dispărut fără urmă în urmă cu mai multe decenii.

GSP: Apropo de asta, un alt subiect sensibil. Ai povestit cândva despre faptul că nu știi nimic despre tatăl tău, dispărut când tu erai un copil. Ai mai aflat ceva despre el?
Nimic!

La un moment dat ai avut promisiuni că vei fi ajutat să dai de el.
E o vorbă în rusă, cam vulgară, eu o traduc fără vulgarități: "Nu interesează pe nimeni problemele celuilalt". Am înțe les-o și eu de ceva timp. La 20 de ani nu vedeam așa lucrurile. Credeam că rup norii, că ajung mare și că, fiind cunoscut, voi putea afla mai multe date despre el. De unde? Nu știu nimic nici azi. Zero absolut!

Practic a fost o motivație a carierei tale, să poți să-l găsești.
Am sperat că voi ajunge suficient de cunoscut și că voi putea mișca puțin lucrurile și pe partea asta. Voiam orice informație. Am însă numai niște zvonuri aiurite. Nimeni nu știe nimic. Din 1989, de când a plecat pe TIR, nu mai știu mare lucru.

În Austria a plecat?
Da, mama chiar a fost la el în 1990 și 1991. Planul lui era să se întoarcă acasă. Din păcate, nu s-a mai realizat. Nici mama nu mai știe nimic. De 30 de ani nu știu nimic, e dispărut și în ziua de azi, nu apare nici la vii, nici la morți. Cum ziceam, nu interesează pe nimeni problemele altuia. E crudul adevăr. Oamenii sunt la fel pe pământ, potrivit gsp.ro.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.