Un copil de 11 ani a murit în cabina unui camion răsturnat pe A2 Recomandat

Un copil de 11 ani a murit în cabina unui camion răsturnat pe A2

Un copil de 11 ani și-a pierdut viața, iar tatăl lui a fost rănit grav, într-un accident care a avut loc pe sensul spre Constanţa al autostrăzii A2, în zona localităţii Lehliu.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili ce a provocat accidentul care s-a soldat cu moartea unui copil și rănirea gravă a bărbatului care conducea autotrenul.

Accidentul îngrozitor s-a petrecut în cursul dimineții de duminică, 6 octombrie 2024, pe autostrada A2 București - Constanța, în apropiere de localitatea Lehliu-Gară.

Un autotren s-a răsturnat pe carosabil, după ce s-a izbit de glisiera metalică, iar conducătorul s-a ales cu răni grave, în timp ce un copil a murit, a anunțat Centrul INFOTRAFIC.

Șoferul autotrenului, care era încărcat cu marfă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe șosea. El se îndrepta spre litoral.

„Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localităţii Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi, un autotren încărcat cu produse alimentare a impactat glisiera laterală şi s-a răsturnat pe suprafaţa de rulare”, informeaă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La fața locului au ajuns rapid mai multe echipaje de poliție și medicale.

Asupra copilului au fost efectuate manevre de resuscitare, dar fără răspuns. Echipajul medical a declarat decesul copilului de 11 ani.

În urma accidentului, şoferul a suferit răni grave şi a fost transportat la o unitate spitalicească.

Traficul rutier a fost restricţionat pentru a permite înlăturarea autotrenului răsturnat pe șosea.

„Traficul rutier este oprit pe banda de decelerare către localitatea Lehliu-Gară, iar banda nr. 1 este parțial blocată pentru a permite extragerea autotrenului răsturnat”, a mai transmis sursa citată.

La acest moment, circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul soldat cu moartea unui copil.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.