Un CAMION a pulverizat un motociclist

Un CAMION a pulverizat un motociclist

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din judeţul Galaţi a decedat după ce a intrat cu motocicleta într-un autocamion, pe DN 24 D, pe raza comunei vasluiene Griviţa. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul decedat nu deţinea permis de conducere.

'În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii rutieri s-a stabilit faptul că victima, care se deplasa cu un moped pe DN 24 D din direcţia Galaţi către Bârlad, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un camion condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani, din judeţul Cluj. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului din judeţul Galaţi. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că acesta nu deţinea permis de conducere', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi ucidere din culpă, a menţionat sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.