Un CAMION a acroșat MORTAL un pieton. Șoferul NU a oprit

Un CAMION a acroșat MORTAL un pieton. Șoferul NU a oprit

Șoferul unui ansamblu TIR care venea dinspre Vâlcea a acroșat un pieton aflat pe partea carosabilă, l-a târât aproximativ 400 m, și-a continuat deplasarea, după care pietonul a fost lovit de un autoturism condus pe aceeași direcție, șoferul turismului oprind la fața locului. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22,00, pe DN 7, în localitatea Boița.


Potrivit polițiștilor, în urma accidentului a rezultat decesul pietonului, o persoană de sex masculin care încă nu a fost identificată.

Datorită indiciilor oferite de către șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22,40, pe A1, în zona km. 297, Cunța, polițiștii Biroului Autostrăzi A1 au reușit identificarea și oprirea ansamblului TIR, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba.

 

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum și toate circumstanțele producerii acestui eveniment, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.