Un bărbat ieșit din închisoare a furat un camion cu mașini pentru a ajunge acasă Recomandat

Un bărbat ieșit din închisoare a furat un camion cu mașini pentru a ajunge acasă

Un bărbat a furat un semicamion care transporta mașini sport de ultimă generație pentru a „să ajungă acasă” din închisoare, au spus autoritățile din Arizona.

Un deputat a tras pe 15 februarie un tractor-remorcă care transporta zece Chevrolet C8 Corvette, evaluate la peste 1.250.000 de dolari, pe 15 februarie, potrivit unui comunicat de presă al biroului șerifului din Cochise.

Șoferul din Oklahoma furase camionul, iar la interogatoriu, le-a spus ofițerilor că a făcut asta doar pentru că tocmai ieșise din închisoare și avea nevoie de un mijloc de transport spre casă, potrivit comunicatului distribuit pe Facebook.

Dar povestea a fost mai mult. Potrivit biroului șerifului, bărbatul îl agresase pe șoferul de drept al vehiculului cu puțin timp înainte de a fi văzut conducând-o.

Suspectul în vârstă de 23 de ani a inițiat o conversație cu șoferul la o stație de camion la aproximativ 85 de mile est de Tucson, au spus oficialii. Victima le-a spus autorităților că suspectul l-a întrebat despre camionul său scump și l-a atras într-un „sentiment de securitate”, au spus autoritățile.

Când se urca înapoi în camionetă, suspectul l-a prins și l-a aruncat din cabină, decolând cu încărcătura masivă, a spus biroul șerifului.

Când un deputat a ajuns din urmă cu vehiculul, șoferul nu a răspuns la început la luminile de urgență și la sirene, au spus autoritățile.

Apoi a început să conducă camionul furat cu nesăbuință, a spus biroul șerifului, făcându-i pe alți șoferi să iasă de pe șosea. În cele din urmă s-a oprit și a fost luat în arest.

El a fost arestat la închisoarea din județul Cochise pentru mai multe acuzații de infracțiune, inclusiv tâlhărie, 11 acuzații de furt de mijloace de transport și furt infracțiune.

„Vehiculul furat a fost recuperat în siguranță, fără avarii și a fost eliberat șoferului pentru ca acesta să-și poată continua livrarea”, a declarat șeful departamentului de poliție Willcox, Dale Hadfield.

Un bărbat din Florida ia un avion cu o călătorie de 15 mile, se prăbușește și pleacă, spun polițiștii din California

Proprietarii companiilor de remorcare au făcut milioane de remorcări ilegale de mașini parcate, spune oficialul din California

O femeie cu „degete lipicioase” fură 1.800 de dolari în gumă de mestecat, a spus poliția din California. (ziuadedolj)


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.