Un autocar răsturnat. 32 de răniți

Un autocar răsturnat. 32 de răniți

Planul Roşu de intervenţie a fost activat luni la nivelul judeţului Hunedoara, după ce un atocar în care se aflau 72 de persoane s-a răsturnat în dreptul localităţii Tătărăşti. Un om şi-a pierdut viaţa, iar alţi 32 au fost răniţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în urma accidentului în care un autocar s-a răsturnat într-un şanţ, pe DN7, în localitatea Tărătăşti, un om a rămas încarcerat, iar alţi 32 au fost răniţi şi au fost transportaţi la spitalele din Ilia, Deva, Orăştie şi Hunedoara.

”Întrucât, mai multe persoane ar fi rănite, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. Salvatorii intervin cu 2 maşini de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o descarcerare, 7 ambulante SMURD şi 3 ambulante SAJ. Pentru evaluarea persoanelor, la locul intervenţiei a fost amplasat un punct medical avansat”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara, arată news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, în autocar se aflau 70 de pasageri şi doi şoferi.

Autocarul venea, cel mai probabil din Spania şi se îndrepta din direcţia Arad spre Deva.

Poliţiştii mai spun că accidentul este posibil să fi avut loc pe fondul oboselii, iar cauza probabilă este neadaptarea vitezei în curbă la stânga pe carosabil umed.

Cercetările poliţiştilor continuă.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.