Trei răniţi în urma unei tamponări dintre un camion şi o autoutilitară Recomandat

Trei răniţi în urma unei tamponări dintre un camion şi o autoutilitară

Trei persoane au fost rănite, dintre care una este în stare gravă, în urma unei tamponări între un TIR şi o autoutilitară, care a avut loc, miercuri, pe drumul naţional DN 13 (E60), între localităţile Chnedu şi Ţigmandru.

"Pompierii mureşeni au fost solicitaţi să intervină în aceste momente la un accident rutier produs pe DN E60, la ieşirea din localitatea Chendu, spre localitatea Ţigmandru (...) În accidentul rutier au fost implicate o autoutilitară cu doi pasageri şi un autocamion care în urma impactului s-a răsturnat pe carosabil. (...) Victima încarcerată a fost extrasă din autoutilitară şi preluată de echipajul ce încadrează elicopterul SMURD. Conducătorul autocamionului a fost reevaluat de echipajul medical SMURD, cod verde şi refuză transportul la spital, iar cealaltă victimă, de cod galben medical, a fost preluată de echipajul SMURD C1 şi va fi transportată la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, sergent major Georgiana Oltean.

La faţa locului intervin pompierii Detaşamentului Sighişoara cu o autospecială de descarcerare, pompierii Detaşamentului Târgu Mureş cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD C1 - Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă SMURD B2, precum şi elicopterul SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 13 Sighişoara-Târgu Mureş, la kilometrul 141+700 de metri, în zona localităţii Chendu, judeţul Mureş, a avut loc o coliziune între un autotren şi o autoutilitară, ambele fiind răsturnate în afara carosabilului.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.