Trafic intens pentru tiruri, la punctele de frontieră ale Bulgariei cu România Recomandat

Trafic intens pentru tiruri, la punctele de frontieră ale Bulgariei cu România

Traficul este intens pentru tiruri, miercuri dimineaţă, la punctele de frontieră Vidin şi Oriahovo dintre Bulgaria şi România, informează Poliţia bulgară de Frontieră. Administraţia Regională a Drumurilor din Ruse informează că, până pe data de 31 mai, vor fi efectuate lucrări urgente de reparaţie pe podul Ruse-Giurgiu.

Lucrările de reparaţie se vor executa în timpul zilei, iar traficul se va desfăşura pe o singură bandă cu regim de trecere şi va fi reglementată prin indicatoare rutiere şi semnalizatoare. La graniţa cu Turcia, traficul este intens pentru tiruri, la punctele de frontieră Kapitan Andreevo şi Lesovo, la ieşirea din Bulgaria.

Circulaţia se desfăşoară normal, la frontiera cu Grecia. Prin punctele de control Makaza, Zlatograd şi Ivailovgrad, pot tranzita doar autoturisme şi microbuze. La frontiera cu Serbia, traficul este normal. La punctul vamal Kalotina, sunt efectuate lucrări de modernizare, care impun îngustarea temporară a benzilor rutiere şi reorganizarea circulaţiei autovehiculelor, astfel încât timpii de aşteptare se pot prelungi. La punctele de frontieră ale Bulgariei cu Macedonia de Nord, circulaţia se desfăşoară normal. (www.bta.bg – 15 mai, potrivit Rador Radio România.


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.