Șoferul camionului avea permisul suspendat Recomandat

Șoferul camionului avea permisul suspendat

Un autoturism și un ansamblu de vehicule au intrat în coliziune, miercuri seară, pe DN1, în zona Nistorești. Unul dintre conducătorii auto a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale. Acesta va trebui apoi să dea socoteală în fața polițiștilor, întrucât s-ar fi urcat la volan având permisul suspendat.

Poți să găsești cele mai importante știri și mai mult conținut media direct pe telefonul tău. Intră pe canalul nostru în aplicația
Accidentul a avut loc în jurul orei 22.30, pe Drumul Național 1, în localitatea Breaza - cartier Nistorești.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un alt bărbat de 53 de ani.

Ulterior ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 53 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a precizat Poliția.

Niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența alcoolului.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 53 de ani figurează cu exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată.

„În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, a menționat IJP Prahova într-o informare transmisă în această dimineață.


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.