Sute de milioane pentru repararea autostrăzii Soarelui

Sute de milioane pentru repararea autostrăzii Soarelui

Compania Naţională a Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, luni, că a scos la icitaţie lucrările de întretinere a părţii carosabile pe A2, Bucureşti - Fundulea, un contract de peste 131 de milioaone de lei, fără TVA. Ofertele se pot depune până în 13 decembrie, ora 15:00.


CNAIR a anunţat, luni, că a fost publicat în SICAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul pentru achiziţia lucrărilor de întretinere a părţii carosabile pe A2, Bucureşti – Fundulea, Lot 1 (km 12+000 – km 24+000), Calea 1 şi 2 şi Lot 2 ( km 24+000 – km 36+000), Calea 1 şi 2.

Potrivit Companiei, valoarea totală estimată este de 131.097.784,80 RON fără TVA.

Lucrările propuse a se realiza în cadrul acestui contract sunt frezarea dalei de beton de ciment existentă pe o grosime de 8 cm; refacerea rosturilor transversal şi longitudinale; colmarea fisurilor şi crăpăturilor; refacerea dalelor de beton; realizare covor asfaltic; realizare marcaj rutier (longitudinal, transversal şi diverse).

Perioada de execuţie a lucrărilor este de 24 luni (se va lucra două sezoane pe an, primăvara şi toamna), iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 36 luni.

Data limită de depunere a ofertelor sau a cererilor de participare este 13.12.2018, ora 15:00.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.