Spania. Șofer profesionist român, căutat după verificarea încărcăturii camionului cu care s-a răsturnat Recomandat

Spania. Șofer profesionist român, căutat după verificarea încărcăturii camionului cu care s-a răsturnat

Un camion condus de un român s-a răsturnat, miercuri, pe autostrada AP-7 din Tarragona, provocând ambuteiaje kilometrice în ambele sensuri de mers.

Oamenii legii au dezvăluit că ascundea în remorcă 190 de kilograme de marijuana.

Transportat la spital pentru îngrijiri, românul a fugit și este căutat acum.

Pe 5 aprilie, la ora 3 dimineața, camionul condus de șoferul român s-a răsturnat, ocupând toate cele trei benzi de circulație în direcția nord.

Impactul camionului, care a avut loc la punctul kilometric 238, a provocat, de asemenea, avarii pe benzile de circulație din sens opus, în direcția sud, unde unele vehicule - inclusiv o dubă - au fost, de asemenea, implicate în accident, sporind gravitatea unui incident care s-a încheiat fără victime.

Șofer român, căutat după ce a fugit dintr-un spital din Spania, după un accident

Cozile generate de incident au provocat ambuteiaje - de până la 8 kilometri pe alocuri - pe sensul de mers spre nord, pe tot parcursul zilei. Traficul pe benzile opuse a fost reluat la ora 11 dimineața, la aproximativ opt ore după accident. Cu toate acestea, camionul nu a putut fi îndepărtat decât după ora nouă seara, la 20 de ore după accident, datorită intervenției unei macarale.

Șoferul camionului a fost transportat de urgență la spitalul Santa Tecla din Tarragona. Agenți ai Mossos d'Esquadra și funcționari publici au procedat la prânz la scoaterea încărcăturii din vehiculul greu: castraveți.

Cu toate acestea, după ce au îndepărtat o mare parte din legume, lucrătorii au găsit numeroase pachete de marijuana împachetate individual în colete cu greutatea de 1 kilogram.

Polițiștii au dat alerta după verificarea încărcăturii camionului cu care s-a răsturnat

Descoperirea i-a alertat pe anchetatorii poliției catalane, care s-au deplasat la fața locului, au verificat că este vorba despre un caz de trafic de droguri și au mers la spital.

Însă, la sosirea la centrul de sănătate, medicii i-au informat pe polițiști că șoferul, un bărbat de naționalitate română, a plecat.

Mossos au deschis o anchetă pentru a afla de unde provin drogurile și pentru a-l localiza pe șofer.


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.