ȘOFERUL BEAT al unei betoniere, grav accident. A intervenit SMURD

ȘOFERUL BEAT al unei betoniere, grav accident. A intervenit SMURD

Traficul rutier pe DN 17C, la intrarea în localitatea Romuli din judeţul Bistriţa-Năsăud, s-a desfăşurat cu greutate marţi seara, după ce o betonieră s-a răsturnat pe carosabil, blocând un sens de mers.

Betoniera era condusă de un bărbat de 33 ani din judeţul Cluj, poliţiştii constatând că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, echipajul de prim ajutor SMURD care s-a deplasat la locul accidentului l-a găsit pe şofer în afara autovehiculului, conştient, cooperant, cu leziuni şi traumatisme minore.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Năsăud pentru investigaţii medicale, în timp ce un echipaj al pompierilor a asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea, a precizat că, în urma testării cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat o alcoolemie peste limita legală, motiv pentru care i s-au recoltat şi probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.