Șoferii de camion așteaptă ore în șir în Vama Borș

Șoferii de camion așteaptă ore în șir în Vama Borș

TIR-urile care vor să intre în Ungaria stau ore în şir la coadă, în punctele de trecere a frontierei Borş I şi Borş II.

După ce circulația acestora pe teritoriul ţării vecine a fost interzisă vreme de câteva zile cu ocazia Paştelui catolic, automarfarele au aglomerat zona graniţei, un șofer așteptând și peste trei ore pentru ieșirea din România.

Conform aplicaţiei Trafic Online a Poliţiei de Frontieră, la ora 11.50, în Borş I erau deschise două artere de ieşire pentru camioane, iar timpul mediu de aşteptare era de 180 de minute, în timp ce la Borş II, adică pe autostradă, erau deschise patru artere de control pentru camioane, timpul mediu de aşteptare fiind de 200 de minute.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea a transmis marți dimineața un comunicat de presă în care vorbește despre timpii de așteptare ridicați, precizând că „a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control operativ şi reducerea timpului de aşteptare”. „A fost suplimentat personalul planificat la efectuarea formalităţilor de frontieră, precum şi pe arterele de control deschise pentru acest tip de mijloace de transport, în funcţie de infrastructura punctelor de trecere”, se arată în informarea ITPF Oradea.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.