Șoferii de camion așteaptă 12 ore la Ruse să treacă Podul peste Dunăre Recomandat

Șoferii de camion așteaptă 12 ore la Ruse să treacă Podul peste Dunăre

Traficul camioanelor este extrem de intens în zona punctului de control de frontieră „Podul Dunării” de lângă Ruse. Coada în zona de frontieră este lungă de aproximativ un kilometru joi la prânz, scrie agenția bulgară de presă BTA.

Restul vehiculelor grele de marfă așteaptă în principal în parcarea tampon. Timpul de ședere acolo este de peste 12 ore.

„Am intrat în parcare aseară în jurul orei 20:00, iar astăzi la ora 11:00 sunt la punctul de trecere a frontierei. Călătoresc spre Finlanda, iar asta nu e nicăieri în Europa”, a declarat șoferul de camion Alexander Simeonov pentru BTA.

În același timp, joi, serviciul de presă al Consiliului de Miniștri a anunțat că prim-ministrul interimar Dimitar Glavchev convoacă o reuniune de urgență cu privire la problema parcărilor de-a lungul frontierelor.

Punctul de trecere a frontierei a informat că un total de 2 833 de camioane au trecut prin instalație în ambele direcții în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 1.349 au intrat în Bulgaria, iar 1.484 au ieșit din Bulgaria.

Traficul autoturismelor, în schimb, are valori normale joi după-amiază. Șoferii așteaptă între cinci și zece minute pentru a traversa podul. Punctul de trecere a frontierei a precizat că este de așteptat ca traficul de mașini să crească după-amiază.

BTA reamintește că la 10 iulie a acestui an a început reparația majoră a secțiunii bulgare a instalației vechi de 70 de ani. Din acest motiv, traficul pe o distanță de 200 de metri se desfășoară pe o singură bandă.


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE


MAN PRE-IAA AUSTRIA
      

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.