Șofer român de camion, mort de infarct la volan la doar 34 de ani Recomandat

Șofer român de camion, mort de infarct la volan la doar 34 de ani

Ionuţ, un șofer profesionist român de doar 34 de ani, a făcut infarct la volanul unui camion pe o autostradă din Franţa.

Salvatorii l-au găsit în cabină, fără suflare. Apucase să tragă camionul pe dreapta.
În timp ce se afla într-o cursă, Ionuț și-a sunat șeful şi i-a spus că nu se simte bine, oferind detalii despre locația sa, moment în care convorbirea telefonică s-a întrerupt. Șeful său a fost cel care a sunat la numărul de urgență, cerând ajutor pentru angajatul său.
Ambulanța l-a găsit pe Ionuț, în apropiere de orașul Toulouse, fără suflare. Inima tânărului încetase să mai bată. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă pentru Ionuț era prea târziu.
Ionuț Costel Spiru era plecat din țară de mai bine de 10 ani pentru a-și susține familia rămasă în România. Prima tragedie a familiei Spiru a survenit în 2016, când tatăl sau a murit în urma unei boli cumplite.
Tragedia nu l-a împiedicat pe Ionuț să-și continue drumul, fiind mereu aproape de familia rămasă în țară, de mama și fratele lui.
Brăileanul și-a început activitatea de șofer profesionist la o societate din Timișoara, care avea ca obiect de activitate transportul internațional. În urmă cu 10 ani tânărul brăilean a semnat un contract de muncă cu o societate din Spania, tot din domeniul transportului internațional, și efectua curse în Spania, Franța și Germania.
Tânărul fusese acasă de Sărbători, unde a petrecut alături de familia sa. Acum, mama și fratele lui Ionuț au demarat procedurile necesare în vederea repatrierii trupului acestuia pentru a-l înmormânta la Brăila.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.