Șofer român de camion, blocat într-un sat francez. „Nu încap nici 2 mașini pe drum” Recomandat

Șofer român de camion, blocat într-un sat francez. „Nu încap nici 2 mașini pe drum”

Locuitorii din Sainte-Anastasie-sur-Issole, în departamentul Var din Franța, au fost martorii unei imagini ciudate. Șoferul unui camion de 38 de tone s-a rătăcit într-o zonă interzisă și a fost nevoie de peste o oră și jumătate pentru a-l elibera.

Conducând prin micul sat Sainte-Anastasie-sur-Issole, în Var, vă faceți repede o idee despre problemă. Străzile înguste fac imposibilă trecerea a două mașini una pe lângă cealaltă. Astfel, atunci când un camion decide să intre, acesta rămâne blocat. „Vedeți că nu se poate trece cu un camion de 38 de tone, nu este posibil!", a declarat o polițistă locală echipei noastre în reportajul TF1 13H de mai sus, în timp ce se întorcea în zona interzisă unde se aventurase un camion la sfârșitul săptămânii trecute.

„A rupt un jgheab la ieșire, iar la întoarcere a rupt un indicator”, spune ea.

Unele daune, dar mai ales o lipsă de înțelegere. De ce, în ciuda interdicției, a indicatoarelor de la intrarea în sat și a avertismentelor unui localnic, acest camion de 38 de tone și șoferul său român au ajuns acolo? „Singura scuză pe care a avut-o a fost că își urmărea GPS-ul, asta ne-a spus”, a declarat polițista. Un GPS evident dezinformat și un șofer încăpățânat. A fost nevoie de mai bine de o oră și jumătate de manevre dificile pentru a elibera satul.

„A condus tot satul în marșarier, săracul, și nu vorbea limba, așa că nici asta nu a ajutat”, a comentat un locuitor. „M-am dus la fereastră să văd ce se întâmplă și, da, era un camion blocat cu oameni care încercau să îl conducă cum puteau mai bine. Dar a trecut cu adevărat cu asta”, a spus o alta, strângându-și degetele.

Imagini AICI


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.