Șofer profesionist, ucis de furtună Recomandat

Șofer profesionist, ucis de furtună

Un șofer profesionist de numai 35 de ani a murit, vineri, 26 noiembrie 2021, după ce camioneta sa a fost lovită de un copac care a căzut în Aberdeenshire, Marea Britanie, din cauza furtunii Arwen.

În aceeaşi zi, un director a decedat după ce un copac a căzut peste maşina lui în Antrim, iar un alt bărbat a murit şi el după ce a fost lovit de un copac care a căzut în Cumbria.

În incidentul din Aberdeenshire, poliţiştii s-au întors la propria lor dubă şi au descoperit că fusese zdrobită de un alt copac.

Rafalele au atins viteze de 98 mph în Northumberland, iar aproximativ 120 de camioane au rămas blocate în zăpadă pe M62.

În Scoţia, peste 100.000 de oameni au rămas fără curent electric.

O avertizare de cod roşu de vânt a fost emisă de Met Office vineri pe coasta de est a Scoţiei şi nord-estul Angliei, cele mai mari viteze de 98 mph au fost înregistrate la Brizlee Wood din Northumberland.

Au fost înregistrate rafale de 87 mph la Orlock Head, County Down, în timp ce Inverbervie de pe coasta de nord-est a Scoţiei a înregistrat viteze de 78 mph, iar Aberporth din Ţara Galilor a avut rafale de până la 77 mph.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.