Șofer de camion, prins cu RCA fals pe autostradă Recomandat

Șofer de camion, prins cu RCA fals pe autostradă

Un șofer de TIR a fost prins joi, pe autostrada A1, la Săliște pentru că deținea asigurare RCA falsă.

În urma unui control, polițiștii sibieni au depistat un șofer de Tir care circula cu asigurarea RCA falsă. „La data de 29 februarie a.c., în jurul orei 12.00, pe A1, la km. 270, Săliște, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au oprit pentru control un ansamblu tir condus pe direcția Sebeș – Sibiu de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul București. 

Cu ocazia verificării documentelor specifice, conducătorul auto le-a înmânat polițiștilor o poliță de asigurare de răspundere civilă auto RCA, pe care erau înscrise numărul de înmatriculare și seria de șasiu ale autoutilitarei cap tractor, în termen valabil, însă din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că autoutilitara nu este asigurată cu poliță RCA pentru ziua în curs.

Mai mult decât atât, polițiștii au contactat reprezentanții companiei de asigurări și au constatat că numărul și seria poliței prezentate de conducătorul auto sunt atribuite poliței de asigurare RCA a unui autoturism”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.